Sen Nasıl Bir Çocuktun?

Konu sahibi son olarak 977 gün önce görüldü

Sen Nasıl Bir Çocuktun?

• Bilmiş

Kullanılan: 0 0.0%
  • Huysuz

• Sakin

Kullanılan: 2 33.3%
  • Hareketli

• Yaramaz

Kullanılan: 3 50.0%
  • Diğer

Kullanılan: 1 16.7%

• Kullanılan toplam oy
    6
ayyy ben çok datlıydım :pppp

Güzel bir çocuktum ama fazla hiper aktif ve yaramazdım.Kırsal denebilecek bir mahalle de büyüdüğümden mütevellit hep sokaklarda misket ve top peşinde koşarak geçti çocukluğum Belime kadar çamura bakmış gelirdim eve annem çok çekti benden/ bizden
Şimdi de değişen bir şey yok aslında o zaman belime kadar çamura batmış gelirdim / şimdi boğazına kadar b.ka batmış geliyorum eve değişmeyen tek şey annem hala ilgilenir bizle çocuk gibi

güzel çocuktum ben

Annem çok dik basli olduğumu söyler. Hala da oyleyim.

Fazla yaramazdım, bir de mutlaka yara bere içinde ve kirli dönerdim eve. Annem bir yandan yıkar bir yandan da demir hamam tasıyla kafama vururdu.

Yaramaz ve hareketli.:sırıt:

Köpeklerin kuyruklarına teneke bağlar komşunun ayakkabılarının içini çişle doldururdum mahallede çete vardı biz hep iki kişi olurduk sakızına mahalle maçı yapardık yenilirdik hem sakızı almazdık hep karşı tarafı döverdik.sonra abileri gelip bizi döverdi.abime gidip söylediğimde bide abim cila çekerdi.sümükünü üstüme sürdü diye münevverin kızına aşık olmuş onun için sert şiirler yazıp dünyaya sataşan bi çocuktum.Sonra büyüdük Allah cezamı verdi..münevverin kızı hakim oldu babası müdürüm.zalımsın dünya.

Geri