Sen Kiminle Dans Ediyorsun

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Bir Burak Aksak filmi.
Başrollerinde Binnur Kaya ve "ulen ben bunu bir yerden tanıyorum ama nereden" oyuncuları var.
Şimdi filmde Burak Aksak kafası dolayısıyla Leyla ile Mecnun mizahı var. Ya çok gülersiniz ya hiç gülmezsiniz. Ben o çeşit mizahtan hoşlandığım için bolca güldüm. Beklentimi çok yüksek tutmadan izledim ve keyif aldım.

Konusu her yerde yazdığı için değinmiyor ve alıntılamıyorum. Sadece Binnur Kaya'nın ve bad boys denilen üçlü dans grubunun parladığını söyleyebilirim.

Deli bir şeyler izleyeyim, çok yorgunum azıcık gülümseyeyim, düşünmek için efor sarf etmeyeyim, iki saatim stabil olarak tatlı tatlı geçsin diyorsanız tavsiye ederim. Fragmanı da bıraktım şuraya:

[YOUTUBE]zGxfdAbnmNc[/YOUTUBE]​

Bu dansı bana lütfeder misiniz tatlı bağyan.

iki saatim stabil olarak tatlı tatlı geçsin alskdsla :D kadının tepkileri güldürdü izlerim ilk fırsatta
ilk baştaki kız direk seni anımsattı lari :D

Fragraman bu kadar güldürüyorsa filmde baya gülerim zaman bulunca izleyeceğim.
Teşekkürler tavsiye için Larien hanım

fragmanına aldanıp girdiğim; ama pişman olarak çıktığım bir türk komedi(!) filmi

Film çok güzeldi hele bad boys [emoji23][emoji23] ama güzel dans gösterileri yoktu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sen benim kim oldugumu biliyormusun

(Film izlemeyen tatlış kız yorumu)

Zeybek oynayabilirsen dans edelim.

Başka bir film izlerken fragmanına denk gelip gideyim bari komikmiş izletir kendini demiştim gittim ve izletmedi. İlk başlarda espriler iyiydi güldürdü ama sonrasındaki konuşmalarda yapılan espriler, davranışlar ilk başlarda yapılanların aynısıydı. Yeni bir şeyler eklenerek gidilmemiş de aynıları tekrarlanarak zoraki bitirilmiş bir film olmuş-bence.

Geri