Sen hiç Türk'e benzemiyorsun

Konu sahibi son olarak 186 gün önce görüldü
Türk tipi nasıl oluyor diye merak ettiğim durum.
Sizinle İngilizce veya Rusça konuşmaya çalışırlar, siz Türkçe cevap verdiğinizde de şaşırıp hiç Türk'e benzemediğinizi söylerler. Veya Türk olduğunuzu bile bile Türklere benzemediğinizi vurgularlar.

Ayyy çok zorlanıyorum bu konuda. Ukraynalı değilim arkadaşlar ok?!! Yeter yani yaa .s

veli geliyor öğretmenler odasına bakıyor öğretmenler arasından beni seçip başlıyor kürtçe konuşmaya, benzetiyorlar demek ki

İtalyan ajanı diye dayak yemekten çene kemiğimden 17 ameliyat oldum. :T:

Sinir ediyolar :T:

Beni de Rus kızlarına benzetiyorlar Almanlara benzetmiyorlar diye mutlu oluyorum :))))

Kuzeyliyim desem kimse çakmaz.
Benzemiyorum, yaz ayların da çok işe yariyor :P

Fransız aksanıyla Konuştuğum için küçüklüğümden beri olağan gelen artık yadırgamadığım durum :honk:

Ama başka bir ülkede Fransız olup olmadığımı sorduklarında zoruma gitmişti Allah için :T:

aklıma fransız abla geldi, ingilterede doğup, fransada büyürken ilk ve orta öğretim eğitimini los angelesta alıp izmir kız meslek lisesini kazanmıştı falan, melezim derdi hep. : ((((

aklıma fransız abla geldi, ingilterede doğup, fransada büyürken ilk ve orta öğretim eğitimini los angelesta alıp izmir kız meslek lisesini kazanmıştı falan, melezim derdi hep. : ((((

Oggy tarhanalı kruvasan serine devam etsene o çok güzeldi ;d

Çocukken en çok duyduğum şeylerden biriydi.

Ya sen Almanya'dan falan mı geldin?

Geri