Sen Hangi Meslek İçin Yaratılmışsın?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Mimar!
Sen oldukça detaycı bir insansın; sana öyle bir göz verilmiş ki, istemesen de detayları görebiliyorsun. Başarıya aç bir insan olduğunu da söylemek gerek. Ayrıca sen oldum olası basit, adi, sıradan şeyleri sevmedin, sevemedin. Klassın, zarifsin, elitsin. Kısaca sen mimar olmak için yaratılmışsın; çünkü sen hem sanatın hem de sayıların insanısın: Muhteşem denge!

Doktor!

Sen çok zeki ve dirayetli bir kişiliksin. Yeni şeyler öğrenmeyi çok seviyorsun. Ayrıca zorluklardan kaçmak sende yok. Yüzleşebiliyor ve sorumluluk alabiliyorsun. Daha da önemlisi bunları büyük bir zevkle yapıyorsun. Çalışkansın ve pek tabii ki de ulu bir amacın var: İnsanlara yardım etmek. Kısaca sen doktor olmak için yaratılmışsın.

sen oldukça analitik, planlı-programlı ve zeki birisin. Bilgiye karşı çok büyük bir açlığın var ve bu konuda da asla sınırın yoktur: Bu dünyadaki bilinebilecek her şeyi bilsen bile, kendini yine de hiçbir şey bilmeyen bir cahil sayarsın, öyle bir sınırsızlıktan bahsediyoruz burada. Soru sormayı çok seviyorsun; çünkü doğru sorunun her şey olduğunu biliyorsun. Kısaca sen bu dünyaya yeni icatlar, yeni keşifler ve yeni teoriler bulmak için gelmişsin!

-_-

Psikolog :dusun:

Iste bizim zamanimizda yoktu bu testler .p

Mimar!
Sen oldukça detaycı bir insansın; sana öyle bir göz verilmiş ki, istemesen de detayları görebiliyorsun. Başarıya aç bir insan olduğunu da söylemek gerek. Ayrıca sen oldum olası basit, adi, sıradan şeyleri sevmedin, sevemedin. Klassın, zarifsin, elitsin. Kısaca sen mimar olmak için yaratılmışsın; çünkü sen hem sanatın hem de sayıların insanısın: Muhteşem denge!

:e2:

Doktor

Saçma ben kim doktor olmak kim :D

Olmuşuz olacağımızı şimdi test yapıp ahengimi bozamam.

Yazar!

Senin oldum olası yazma çizme işleriyle aran iyiydi. Bu özellikse doğuştandır, sonradan kazanılamaz. Geniş bir hayal dünyan var, artistiksin, yaratıcısın. Gözlem yeteneğine ise diyecek hiçbir şey yok, tam bir insan sarrafısın sen. Ancak her şeyin ötesinde, senin olayın "düşünmek", ki çoğu kişi ne yazık ki yapamıyor bunu. O düşünceler beyaz a4'e öyle bir akıyor ki, sanarsın sihir. Kısaca sen bu dünyaya anlat diye, yaz diye gelmişsin. Başka bir işte istesen de başarılı olamazsın...

sadece okumayı beceriyorum, yazmak çok isterdm ama kaleme dökemiyorum :(
yanlış çıktı benim

Kendi mesleğim için yaratılmışım ben seviyorum mesleğimi

ne için yaratıldığımı bilmem ama olmak istediğim yeri seçtiğime eminim.

Geri