Sen daha iyilerine layıksın" sözünde gerçeklik payı var mıdır?

Konu sahibi son olarak 981 gün önce görüldü

Sen daha iyilerine layıksın" sözünde gerçeklik payı var mıdır?​

Doğru diyor sen daha iyi kerizlere layıksın diyor.

Her insan ömrünün bir döneminde eziklenmiştir, bunu söylediğimiz kişiler bile :d

Malesef aynısını söylüyorum ona mecburen. Bu sevmediğimiz anlamına gelmiyor. Sorunlarla baş edebilmek için yeteri kadar güçlü değilsin demektir.

İyilerine derken senden baska herkes iyiyse bir yerlerde bir hata var

Ee ne diyelim, seni artık sevmiyorum denilse direkt yüzünüze daha mı hoş... Kalp kırmak istemiyor belki... Canım yaa, hani neredeler tanıştırsana beni o iyilerle derim...

tabi ki dogruluk payi vardir. yani artik o sozden sonra oyle :d buyuk ihtimalle karsi tarafin yaniti da boyle olur:
qdjk6d9e2sd21.gif

yuzune demiyorsa, icinden diyordur. donuk yuz ifadelere aldanmayin :d

3. kişi söylüyorsa olabilir.
Misal; “kız merve, o yanındaki ne öyle, sen daha iyilerine layiksin” gibi…”

Bugün buna benzer bi laf duydum hocam sence neye yoralım ://iyi tanıdığım birisi bide
3 ihtimal var; gerçekten içinden gelerek demiş olabilir bu bir, sana yürümüş olabilir bu iki, seninkine yürümüş olabilir bu da 3. Tarafsız gözle bak hangisi olduğuna kendşn karar ver bence .p

3 ihtimal var; gerçekten içinden gelerek demiş olabilir bu bir, sana yürümüş olabilir bu iki, seninkine yürümüş olabilir bu da 3. Tarafsız gözle bak hangisi olduğuna kendşn karar ver bence .p
Bayan bana neden yürüsün xd ne bilim bi anda çıktı sonra ben biraz kızar gibi olunca filan şey oldu ajxndh aman neyse

Geri