Futbolcu
Gümüş Üye
-
-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bugün buna benzer bi laf duydum hocam sence neye yoralım ://iyi tanıdığım birisi bide3. kişi söylüyorsa olabilir.
Misal; “kız merve, o yanındaki ne öyle, sen daha iyilerine layiksin” gibi…”
3 ihtimal var; gerçekten içinden gelerek demiş olabilir bu bir, sana yürümüş olabilir bu iki, seninkine yürümüş olabilir bu da 3. Tarafsız gözle bak hangisi olduğuna kendşn karar ver bence .pBugün buna benzer bi laf duydum hocam sence neye yoralım ://iyi tanıdığım birisi bide
Bayan bana neden yürüsün xd ne bilim bi anda çıktı sonra ben biraz kızar gibi olunca filan şey oldu ajxndh aman neyse3 ihtimal var; gerçekten içinden gelerek demiş olabilir bu bir, sana yürümüş olabilir bu iki, seninkine yürümüş olabilir bu da 3. Tarafsız gözle bak hangisi olduğuna kendşn karar ver bence .p
O zaman seni kıskanıyordur genel anlamda, bir yerden vurayım şunu demiştir .pBayan bana neden yürüsün xd ne bilim bi anda çıktı sonra ben biraz kızar gibi olunca filan şey oldu ajxndh aman neyse