Sen Daha Çok Kedi İnsanı mısın Yoksa Köpek İnsanı mı?

Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü
Bütün hayvan dostlarımız canımız ciğerimiz ama insanlar ikiye ayrılır. Sen daha çok kedi insanı mısın yoksa köpek insanı mı? Gel öğrenelim!

Testi yapmaya tenezzül bile etmedim...

CATSHAVESTAFF. #MEOW

Köpek insanı çıktım ancak tüm hayvanları severim, kedileri de çok severim.

Sen kesinlikle köpek insanısın!​

Sen kesinlikle köpek insanısın!

Yalnızlığı değil kalabalıkları tercih ediyorsun. Kocaman kalbinde herkese yer var ve bunu da çevrene hissettiriyorsun. Bu yüzden de insanlar senin etrafında olmaya bayılıyor! Güvenilir ve sadık olmanın da bunda payı büyük olsa gerek tabii.
:emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes:

Net köpek. Her yerde köpeklerim bar.

Kedileri sadece besler çok nadir sevebilirim. Benden korkuyor olmalılar, aşırı sırnaşıklar dışında ellerim yara bere içerisinde kalıyor, pek yanaşmıyorlar ve miyauffffğ diye pati atıyorlar. Yok sana ton balıklı pizza, yürrüüü.

Köpeklerse tam tersi. Beni görünce yanıma gelirler, baktım gelmiyorlar mı? Seni şerefsiz diyerek ben giderim. Otururuz konuşuruz.

Size 2 senelik arkadaşım Sütlaç'ı tanıştırayım madem. Dogo Arj. olub kendisi İzmir güzelidir.

Çok masum. Kızgınlık dönemi olduğu için korumaya almışlardı buluşamadık maalesef. Uzaktan uzağa bir gülsen yetercilik oynadık, olsun, kışın veya yaz başı buluşuruz bu sefer inşallah.

IMG_20220926_123051.jpg

Maziden 1 enstantane:

Hancı, bana şarap Sütlaç'a köfte getir...

IMG_20220913_172758.jpg

Yalnızlığı değil kalabalıkları tercih ediyorsun. Kocaman kalbinde herkese yer var ve bunu da çevrene hissettiriyorsun. Bu yüzden de insanlar senin etrafında olmaya bayılıyor! Güvenilir ve sadık olmanın da bunda payı büyük olsa gerek tabii.

köpek çok tatlı

Geri