Sen Çok Değiştin

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
Artık benim istediğim kıvamda değilsindir, senden eskisi gibi faydalanmıyorumdur.

Menfaatlerine uygun davranmıyordur artık.

Artık duygularımı egomu tatmin edemiyosun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

dönüştükten sonra
bol bol sevişiriz
daha dönüşmedim

Doğru zannedilen insanların yanlış çıkması yoruyor insanı.

İnsanın zamanla hayattan beklentileri de değişir duyguları da çünkü her yaşanan olay farkında olmasak da bizde izler bırakıyor. İkili ilişkilerde ilk başta gösterilen özen ne yazık ki zamanla yerini daha farklı davranışlara bırakmaya başlıyor ya da heves azalıyor. Bazen de insanlar ilk başta kendini farklı tanıtıp sonradan gerçek yüzünü gösterebiliyor fakat sonuç olarak hiç kimseden fazla bir beklenti içine girmemek en mantıklısı galiba.

Bu konudan herkes şikayetçi olmuş, ama insan değişken canlı zaten. Hem fizyolojik hem de psikolojik olarak değişkenlik gösterir.
Bu değişimlerin en büyük sebebi de insanlarda oluşan "algı" maalesef. Çünkü insan ilişkilerinde, özellikle duygusal yoğunluğun fazla olduğu ilişkilerde her şeyi çok çabuk tüketip sonra sıradanlaşma sürecine dönüşte yaşanan hissiyatın oluşturduğu psikolojik etki ile yaşanan boşluğun söylemi diyebiliriz.

+Verdikten sonra sen çok değiştin Seyfi...​
-Abartma Nurten, ne değişmesi ya, ne alaka ya, nereden çıkartıyorsun ya, ya ne demek ya değiştim, ben seni kullanıyor muyum kızım ya?​
Ya lamaya başlayan erkek S A H T E K A R dır.​

Geri