Sen Çok Değiştin

Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü
Bunu soyleyenin yanindan hemen uzaklasin

Eveeeeet değiştim pis kokular değiştirdi oldu mu :/

Degişmesende değişti derler

Mevzu insan ise değişim kaçınılmazdır. Değişecek elbette. Ne yerinde aynı kalıyor ki insan kalsın ?

Zamanla insanın üstüne çöken bir ağırlık.

insan,insanı değiştirir
seni kim değiştirdi

İşlerine gelmeyince genelde öyle derler, vay efendim sen çok değiştin eskiden böyle değildin. Kişinin bazı şeyleri fark etmesini de sağlıyor aldığı cevaplar.

bunu soyleyen kadinin agzina iki tane yapistirin. ulan bu adam degismedi, DEGİSMEDİİİİİ! Adam aslina dondu aslina. iki buklum olmuştu lan adam seni memnun edecek diye. turk erkegi ortalama öküzdür kardesim. yigittir, merttir ama okuzdur. sen de bu okuzu seve seve SEVMEK ZORUNDASIN. yapacak hic biseyin yok baska. delirtmeyin adami.

o salak dizileri izlediniz ve sandiniz ki hepinize zengin, yakisikli, supurge sacli, romantik, en az 100 bin lira harcanmis evlilik teklifi, hatta diz cokup teklif eden bir erkek.

yeğenim, turkiyede yok oyle bi insan. sizin agziniza sicmak, hayatınızı karartmak icin yapiyor bunu bu it senaristler. hayallere kapilmayin. yok turkiyede öyle bir insan yokkkkk.

bu cocuk da bazi filmlerin etkisiyle buyumus. seni tavlayabilmek icin zaman zaman olmadigi gibi davranmis. sonra bunyesi eski haline donmek zorunda kalinca, sen cikip diyorsun ki cok degistin.

yeğenim, bu çocuk degismedi, zaten boyleydi. sen bu cocugu boyle sevmelisin ki sorun kalmasin. biraz akli selim davranin yauv.

sön çök döğüştün. cakicam agziniza iki tane ha.

Bu benim serbest serseri stilim, benim tarzım benim farkım jfhsadhfdjs Doğuştan böyleyim, doğduğumda bile ağlamamışım, şu watsapptaki pis sırıtma var ya o şekil doğmuşum

:xsd bu ne Anna Karenina :sırıt:

Tanım yapayım da yorumum silinmesin.
Tanım: Cümle genel olarak insanların arasındaki ilişkinin değişiminin sinyallerini verir. Aslında değişen şahıslar değil, şahısların birbiri hakkındaki duygu ve düşünceleri oluyor bence. Ya da muhatabınıza uymayan bir söz söylüyorsunuz, bir davranış sergiliyorsunuz ve hooop hemen bu söze layık kıvama geliyorsunuz. (Elia, bunu silme pls; sözlüklerde dahi, sohbet kıvamında olan entryler silinmiyor tanım yazıldığı sürece :sırıt: Sen koca gönüllü bir editörsün, öperim)

Hayatınıza aldığınız insanı çok bunaltırsanız, artık sıkılır bu size değişim olarak yansır. Çok sıkmayın ki tadı kaçmasın.

Aslında karşıdaki değişmedi, sizin bakış açınız keçinin kıçından dananın kıçına döndü, açı genişkedikçe daha iyi görebildiniz

Eskisi gibi menfaatleri uğruna kullanamadıkları insanlar için söylerler genellikle. Söyleyen kişinin çıkarlarına hizmet etmiyorsunuzdur, açık ve net.

İnsanın işine gelmeyince kullandığı cümle.

Herakleitos diyor ya:
''Değişmeyen tek şey değişmenin değişmeyeceğidir.''

Hayat akıp giden bir ırmak gibi düşünceleri, duyguları, hayalleri, inandıklarımızı vb vb farklılaştırıyorken nasıl değişilmesin.
Belli ilkelerin dışında tutumlar değişebilir. Her günü aynı olmayan insan da değişmeye adaydır.
Haklı değişimler gerekiyorsa bilinçli olarak da yapılmalı. Ders almak gerekiyorsa almalı.

Akıllanmıştır (sizden ötürü) ya da sizinle işi bitmiştir (kendisinden ötürü)
Değişmemiştir,değişmeyecektir de.

Yo değişmemiştir o, sizin duygulariniz azaldigi icin gerçek yüzünü görmüşsünüzdür​

Kendimi değil senin yerini değiştirdim.

Bana çok kullanırlar.
Haklılar.
Ruh halim çok değişgendir.
Günüm gününü tutmaz.
Nasıl davranacaklarını kestiremezler.
Bazı şeylere maymun iştahlıyımdır.

N ' A P İ M

A L L A H

B Ö Y L E

Y A R A T M I Ş

İ S Y A N