Sen Çok Değiştin

Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü
Ben böyle bir sözü lise yıllarında falan duymuşumdur sanırım. Ya da hiç duymadım. Hatırlamıyorum

"he he ben bulndğum kabn şeklini aldm da sen kabın şeklni kendne mi uydrdun" de geç

Biliyorum :sleep:

Biraz kilo aldım çok mu belli oluyor?

''Canınızı sıkacak bir hareket yapar hatta birkaç hareket.Eskisi kadar iyi davranmazsınız ona haklı olarak.
-sen çok değiştin der.
değişene değil değiştirine bakmak gerekir.''

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çıkmaz sorunlar oluşunca kullanılan cümle. Vardır elbet bir nedeni, 2 taraf içinde ..

Öyle bir güzel değişirler ki , geçmişi tüm delilleriyle önüne sunarsan da ne değiştiğini kabul ettirebilirsin.
Ne delilleri.
Üstüne üstlük kötü kalbin olur , kötü insan olursun bla bla :)

En temizi kimsenin değişeceğini görecek kadar zaman harçama

Adam haklı beyler.

bu ileti düdüklü tenceremden Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Karşı tarafın işine gelmeyen konuda işine gelmediği gibi davranırsan edileceğin itham.
-Sen çok değiştin?
+Neden öyle düşünüyorsun?
-Çünkü hal ve hareketlerin eskisi gibi değil. (Eskiden hep işime gelen, benim istediğim şeyleri yapardın ama artık öyle yapmıyorsun)

Bence de değiştim, mesela küçükken lahana sarmasını sevmezdim şimdi seviyorum :bekle şaka bir yana da zaten insan değişmeli, eksik veya doğru olmayan davranışlarını falan değiştirmeli, çokta anormal bir şekilde bakılmamalı konuya. kendimizi geliştirmeyip odun gibi yerimizde mi sayalım hayret bişii.

İnsanların sızden eskısı gıbı cıkar saglayamadıklarını anladıkları an kullandıkları cumledır

Degıstım guzel kardesım ,

ilk günkü gibi olmuyor hiçbir şey tabi.

Şu an ailem dahi çevremde ki herkesten bunu duyuyorum.
İnsanların hep aynı kalacağını zannediyorlar galiba.
Düşünceler zamanla değişiyor.
Yaşanmışlıklar çoğalıyor.
İnsan görünüş olarak, düşünce olarak değişebilir ama karakter olarak nadir değişebilir. Ya çok iyi olursun ya da kötüye gidersin. Ortasını da kabul etmezler.

Görünüş olarak değiştim, düşünce olarak değiştim.
Anarşist dediler, solcu dediler, ateist dediler, dinden çıktın dediler.

İnsanlar her zaman onlarin istediği gibi olursan seni severler. Olmazsan her şeyi demeye başlarlar, yeri geldi mi hakaret ederler.

Ben bu değiştim cümlesini çok severim.
Demek ki kendim olmaya başlamışım derim.

Insanlar degisir cok takilmamak gerek.

Hayır belki senin düşüncelerin değişti de ben artık sana değişik geliyorum, bunu da düşün, değil mi?
Birinin canını sıkacak şeyler yapmayagörün, hemen yapıştırılır bu cümle.

Geri