"Sen benim şehrimdeki bütün sokaklarin adı.."

Konu sahibi son olarak 2427 gün önce görüldü
Bazen doğru bildiğin şeyi yapmalısın,
sonuçların canı cehenneme!

*Merlin Stone

[YOUTUBE]q6BgiuxaaBc[/YOUTUBE]

Türkü olmuşsun, umudummuşsun sevdama yarınlarıma..

ben sana bakarım
herkesten iyi bakarım
kimseye bakmam, sana bakarım
sana böyle , bir ben bakarım
ben böyle bir sana bakarım
ben sana bakarım
sen önümüze bak,
düşmeyelim..

:cici:

3lj8kwjb.jpg

Ve eşitlik herkes aynı miktarda zengin olunca veya herkes aynı güzellikte olunca gelmeyecek. Eşitlik, herkes kafasını yastığa koyduğu anda uyuyabilince gelecek. Çünkü önemli olan nasıl olduğumuz değil nasıl hissettiğimizdir.

Şu anda, sana güzel bir söz söyleyebilmek için, on bin kitap okumuş olmayı isterdim" dedi:
“Gene de az gelişmiş bir cümle söylemeden içim rahat etmeyecek: seni tanıdığıma çok sevindim kendi çapımda.”

"seninleyim"

çünkü; "daha ilk gün seninle olmak için yaratılmışım. bildiğim herşey, öğrendiğim herşey, yapabildiğim herşey aslında seninle olmak için, sana hazır olmak içinmiş. ne kadar burada olacağım, ne kadar senin olacağım bilinmez. ama burada olduğum sürece, senin için 'sihirsiz bir nefes' olup herkes gibi olana kadar, tüm dünyaya karşı, her ihtiyacın olduğunda, her önemli ve önemsiz olayda, yüzündeki gülümseme, içindeki huzur ve heyecan, kalbindeki güven, aklındaki ışık olmak için seninleyim. her acıyı her sorununu paylaşmak bana dair olmasalar bile her yükünü sirtlamak için seninleyim. senin yuregindeki heyecan, gözlerindeki ışık, gulumsemendeki mutluluk olabildiğim sürece, kalbini ısıtan, seni mutlu eden ve yanında olabildiğim sürece, seni ve sevdani sana ve sevdana layik olabilecek kadar yürekten, korkmadan ve dolu dolu yasayabildigim sürece, seninleyim. çünkü aslinda ben senin / seninle olmak icin yaratılmışım."

'can tende iken ya bulamazsam seni' diye öyle çok korkuyordum ki... buldum ya seni... yeni baştan yaratıldım... yeryüzünün bütün mutlulukları yenibaştan paylandı senlilikle... mutlulukların en büyük parçası da bana düştü... daha ezelde işlenmiştin ruhuma... nasıl ki; at yokuşta, çiçek dalda, balık suda, baş gövdede güzel... sen bende ben de sende güzel... canda cana yol gösteren gücüm benim! neysen/nasılsan odur/öyledir bu can...

[YOUTUBE]z4V_GJbQrJI[/YOUTUBE]

Kalmam içimde bir an umudum olmasa aşktan
Hiç uzatmam bu diyardan çeker giderim
Başımı yasladım O huzurlu omzun olmasa
Ne anlamı var, bu sonsuz güzelliklerin.

Ben yolumu kalbinde buldum
Aklımı aşkınla korudum
Güvendiğim ne varsa yıkıldı
Sen sapasağlam durdun

Kaybedecek bir ömürlük hayat
Sen olmazsan tadı kalmayacak
Bir yanım dolup taşarken