Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Her şeye değer olduğunu düşünüyorum, sevilmeye, öpülmeye, bakılıp beslenmeye, tekrar ellerinin içinden öpmeye, sonra belki biraz saçlarından, olmadı parmak boğumlarından, tekrar tekrar, öpmeye, sevmeye ölesiye değersin.
" Birini çok sevdiğinizde;
O sizi çok üzse de
O’nun yanında olmak istersiniz..
O size korkunç bir şey yapsa da
O’nun kollarında teselli bulmak istersiniz..
Birini çok sevdiğinizde;
Size bin kere de yalan söylese
Yine de herkesten çok
O’na inanmak istersiniz… “
Hep yanımda olmanı istiyorum, her an her dakika yanımda ol. Günü beraber bitirelim, ertesi güne beraber uyanalım. Başımı göğsüne koymak, gözlerimi kapatmak istiyorum. Ellerin saçlarımda dolaşırken uyumak istiyorum. Sonra aynı şekilde uyanmak..
Bütün hayatımı seninle geçirmek istiyorum, beraber sadece mutlu olmayalım, mutsuz da olalım istiyorum. Sana sarılıp ağlamak istiyorum, bana ”herşey geçecek” demeni istiyorum.
Kavga edelim istiyorum, kızalım birbirimize. Ama uzatmayalım, sarıl bana hemen. Kırılmayalım birbirimize, alınmayalım. Sarıldığımızda bitsin herşey, konu ne olursa olsun kapansın. Sevgimizle yenelim istiyorum herşeyi.
Sen yanımda olduktan sonra gerisi kolay, mutluluk çok yakın sen benimleyken. Sen ellerimi tutarken çok güçlüyüm, sen beni severken dünyanın en güçlü insanıyım…
“Sonsuza kadar sarılmak istediğin birini buluyorsun ve ortak bir şarkınız oluyor.
Sonrası yok, sevmişsin artık,
bir süre düşünme ve onu olduğu gibi kabul et. Ya oluruna bırak ya onu bırak. Onu bırakma, yeniden sevmek çok yorucu…”