Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sen benim tutkularımsın Sen benim sevdalarımsın Kuruyan toprağımda nemsin Susuzluğumda suyumsun Gönül bahçemde çiçeğim Sen benim canımsın. Sen benim umutlarımsın Aşk odağımda aşkımsın Kalbimin atışlarısın Damarlarımda can suyum Sen yaşam kaynağımsın Sen benim canımsın. Geceleri hayallerimsin Gündüzleri özlemimsin Gönül karanlığımda ışığım Sen benim hayatımsın Sen benim canımsın
Gözler önünde iste
Gittikçe ariniyorum kendimden
Her giden güzellesir
Gidiyorum güzellesmek için
Unutulsun diye çirkinliklerim z
Gelecek birisi güzeldir
Gelince güzel degil
Hele gelmisse çirkin
Yasam, ölüm gelecek diye güzel
Ey güzeller güzeli bekledigim
Kaç saatim, kaç dakikam ya da saniyem
Artik ne gelmek ne de gitmek
Yasamin en zor yani beklemek
Hiçbirimiz beklemedik dogmayi,
Dogdugumuzdan beri bekledigimiz
ÖLMEK
Ayrilik vakti gülüm,
Firtinadan yeni çikmis
Bir yelkenli gibi,
Sakin ve magrur uyuyorsun yanimda.
Dünyanin tüm
Masumiyetleri toplanmis simana.
Kiyamam sana,kiyamam
Ayaklarim ve benligim gitmek istemese de
Gitmeliyim,biliyorsun mecburum buna.
Ama giderken,
Bir öpücük biraktim dudaklarina,
Almayi sakin unutma..
Sus pus olmuş akşamlar!
İçimde ölen biri var!
Tüm hayallerimi ıskaladım..
Gizlemeye çalıştığım duygular ap açık ortada..
Adın bulaştı gözlerime çıkaramadım!
Bastırmıyor hiç bir şarkı sözü acılarımı.
Tüm şiirler lal!
Yoksun ya, yarım kaldım..
Pusulası yok yaşadığım hayatın
Yüzüme hasret çarptı ağladım!
Ne olur gel..
Çıkar düşlerimden intiharları!
Kimsesizligimde boguluyorum..
Yalnızlıgımda..
Senden hicbir sey beklemiyorum,bugune kadar oldugu gibi.. Senden hic yapamayacagin seyler istemedim.Aslinda belkide hicbirşey istemedim,sadece bekledim.. Bu yuzden yanıLdım,acıLarımı biLirsin gözLerinin önünde yavas yavas öLdügümü farkedersin diye..
YanıLdım..
Artık kurdugum hayaLLerde yetmiyor bana,ya$adıkLarım gözLerimin ı$ıgını söndürdü..
Heryer karanlık,kapkara.. Göremiyorum . Bana ulasan elleri geri ceviriyorum,beni uyandırmaya calisanlari bu kâbustan reddediyorum.. Cok sey istemiyorum,seni istiyorum.. Bir kac dakika sadece,gözLerine bakayım son kez.. eLLerini tutmasamda yüzünü göreyim ,, bu yeter bana.. dedim ya hicbir zaman zor seyler istemedim senden..tek istedigim biraz sevdiydi,belki biraz beni umursaman.. olmadı. sen yapamadın..
Ses cıkarmadım, dedigin gibi olsun,istedigin gibi olsun dedim..
Sadece sen mutlu ol istedim.
Mutluydun da zaten fazlasıyla. Ne ya$adıkLarım,ne ya$adıkLarımız.. ne ba$Lamamız ( ne biti$imiz ) umrunda biLe degiLdi.. farkındayım.
Ama bu farkındalık gec oldu biraz,,biraz gec ,, biraz zamansız..
Artık birseye yaramaz bunu anlamam, cunku artık ne sen varsın ne hayallerim..
Ne duygularim,hislerim,ne uzuluyorum artık ne seviniyorum..
Yönsüz,yoLsuz,saatsiz,zamansız ,sessiz..
kaldım..
$arkıLarım , $iirLerim , öyküLerimin başroLü sendeydi de , sen roLünü beceremedin sevdigim..
Sen fazla acemiydin benim sevgimi tasiyabilmek icin..
Oysa cok sey beklememistim senden, ben sevecektim sen susacaktın.. sonra bir gün sen gidecektin ben bekleyecektim.. Bugune kadar yasadigin asklardan farkliydi degilmi ? bugune kadar oynadigin oyunlardan farklıydı.. Evet sevdigim farkliydi,,kimse seni benim kadar sevmemisti cunku.. Kimse senin icin bu kadar fedakarlikta bulunmamisti cunku.. Aslinda seni suclamiyorum,insanlar kendilerinden farkli olan seylerden hep korkmuslardir.. Benim sevgim hepsinden farkliydi,cunku ben seni digerLeri gibi cıkarLarı ugruna sevmemistim.. Seni benim olman icinde sevmemistim,,sadece ama sadece varLigini hissetirmeni istemistim.. Ama benim sevgim sana bir kac numara buyuk geldi .. Kaynakwh:
Benim sevgimi tasiyabilmen icin, önce biraz yüreginin olmasi lazimdi sevdigim..
Sende ne yurek,ne kalp var..
Sende ne insaf var ne vicdan..
Olan yuregini , kalbini , insafını ve vicdanını.. Tüm varLıgını harcayacaklar birgun,,ELinde patLayan baLonLarınLa kaLbimin Lunaparkında sabahLamak isteyeceksin birgun,nasıL oLsa seni hep sevmistim ya , senin oLmustum ya hep.. seni kimsesiz bırakamam diye düsüneceksin.. Ama cok yanilacaksin sevdigim,cok yanıLacaksın.. Beni yaLnızLıgın sokagında terk ettigin gibi bende seni terk edecegim..
Neden bu kadar dağıttın yatağımı?
Bıraksan,düzenli kalsa...idi...
Jilet gibi,tertemiz örtülerle kaplamıştım halbuki
Şimdi dağınık.Örtülerimi gözlerime örtüp gitmişsin.
Hijyenik kokular yok artık üstündeSen kokuyor.Kokunu unutmuşsun üstümde!Ben kokuyor.Gelir gelmez söküp aldın ya ben'liğimden...Hijyen kokmuyor.Sen ve ben kokuyor.
Neden dağınık bıraktın yatağımı?
Çarşaf,sen gelmeden önceki gibi...Soğuk!
Sıcaklığını alıp gitmeseydin yâr!üşüttün beni...
Sabahtan koyduğum pak çarşaf değil altımdaki.Yorgun...Üşümüş...
Üstünden bir 'sen' geçmiş,kolay mı?
Şiddetine,hışımına kurban olmuş.
Şiddetine bağlanmış.
Seni yatağıma bağlamış o çarşaf...
Ama kıskanmış.Göğsümde saatlerce,daha çok uyudun diye...
Sahi,yatağımı neden bu kadar dağıttın?
Öznesi "biz" olan sevişme(ler) eylemine ilk halkayı ekledi(-k).
Neden bu denli dağınıksın?Kaynakwh:
Neden dağınık bıraktın yatağımı?Çok mu soru sordum?
Perdelerim sonuna kadar açık,gözlerim,gece gözlerini hatırladığım zifiri'de şimdi.Fecri bekliyorum toparlanmak için...
Yatak çıplak,ben baştan aşağıya...Yalınayak....
Dağınıklığına bir bedel isteseydim yalınlığın olurdu!Kaynakwh:
Üzerini kuşanmadan görmek seni,en yalınına ulaşmak,en tepedeki meyveye uzanıp tatmak gibi...
Kucağımda son dudak izlerin,koynumda gölgen...
Neden dağınık bıraktın yatağımı?Neden bu kadar hırpaladın beni?Gölgem,gölgene sığınsa gece vakti,Son zerrenin tadına koşsam,çeksen yine kendine beni...
Kaçsam,kovalasanYakalansam...
Kurşun gibi vursan beni,çıkmamacasına en derinimden...Ben'liğime sen karıştırıp uyusam,yine gölgende uyansam...Perdeleri seninle açsam,seninle kapatsam ışıkları...
Nice atlaslar çizsek,yaşam çizgilerimizle,senin terinle...
O zaman...
İstediğin gibi dağıt yatağımı yâr!
Bırak,dağınık kalsın!