Sempatik / SiyahkaLem / Friend

Konu sahibi son olarak 567 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adını bilmiyorum daha ama muhabbetini sevdim :p
Ayrıca nick seçimide orjinal ve güzel tek sormak istediğim kalemin neden K'si büyük değilde L'si büyük :dusun:
Neyse efenim iyi insandır kibar ve saygılıdır :cici:
Yine gelir yine yazarımmmmmm :cici:

Çok duygusaldır ki nickinden de belli oluyor. :p
Vefalı, yardımsever, iyi niyetli biri.
İyi ki varsın Ertuğrul :cici:

Sevilen,Güleyüzlü Üyelerden :cici:
Çok severim kendisin :cici:
Rabbim hep güzellerle karşılaştırsın seni :cici:

Forumda yeni üyelerden sevecen nazik tavırlarıyla bir çok üye tarafından sevdirdi kendisini.

Sempatik sempam benim.

Sen bi tanesin bilin değil mi,?
Çok şekersim, iyi kalplisin, b tanesin sen ufaklığım, ert'im benim.
İyi ki varsın be.
Sakın sessiz kalma. Bizden de kopma.
Ahirete kadar arkadaşız
Yaşasın biz :D

hımm Sempatik Sempatik ne desem sana bilemedim sevimli uyuzun tekidir pek sevmem kendisini zuhahaha desemde inanmayın çok severimm :p iyidir hoştur sevecendir kafa dengidir arada sevimli kavgalarımız olsada forumda değer verdiiğim yegane insanlardandır kibardır beyefendidir çiykin yardımcım bnm seviliyorsun :öp: :şirine:

Oncelikle yeniden burda oldugu icin cokca mutluyumm.
Hosgeldi. Ben onu siyahkalem olarak tanidim mantar gbi butun forumlara uye oldugumuz icin oylede alistim :D
Her zaman icin bana guven verdi aslinda biz degmeyen bi insan icin cok fena kavga ettik bole onu dovesim geliyodu. İnadi kirip geri konusmamistim yine o vefali cikti konustuk vee yani iki sene oluyor belki degerlim oldu uzun uzun dertlestik hep insani hep anlar o oyle kolay kolay da sana sirtini donmez .
Onunla oturup dertlesirsinde sakalasirsinda nasi biseyse. [emoji14]
İste oyle forumlarda oldukca onun oldugu yerde olmak beni mutlu ediyor simdi siz dusunun o yine burda ve ben tabiki burda olurum.
Hayati boyunca Allah ona kalbi kadar guzel bi hayat yasatsin karsisina onu hakedecek birini cikarsin cok mutlu olsun cunku o bunu hak ediyo..
Dipnot : simarma len xd saka saka o simarmaz da :D

tumblr_inline_n2pjd0dgUw1qdlkyg.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri