Semiz Otu

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Semizotu; A, B1, B2,B6, C, E, niasin, nikotinik asit, beta karoten, riboflavin, folat gibi vitaminlerden ve özellikle K, Ca, Fe, Mg, Na, P, Cu, Zn ve Mn minerallerinden zengin olması sayesinde bağışıklık sistemini güçlendirmeye fayda sağlıyor..
  • Zayıflamaya Yardımcı Olur.
  • Çocuk Gelişimi İçin Önemlidir.
  • Sindirim Sistemine İyi Gelir.
  • Kanseri Önler.
  • Kemikleri Güçlendirir.
  • Görme Problemlerinin Önüne Geçer.

Semizotu ben bilmiyom ilk duyuyom
baya faydaliymis

sen de iyi ki bi semiz otu yedin kahvaltıda.
neyse. benim çocukluğum semiz otu yemekle geçti. tarsusta her yerde sağda solda saçma sapan yerlerde denk gelirdi ve yemekten kendimizi alamazdık. bundan dolayıdır ki;
fit bir fücuda, gümbür gümbür bir sindirim sistemine, son derece kıvrak ve esnek iskelet yapısına ve şahin bakışlı gözlere sahibim. yani yazı doru söylüyor

Semizo Tu. Ünlü çinli düşünür. "Ne yedim dememeli ne yiyeceğim demeli." sözün sahibidir.

ben her şeyi lezzeti için yiyorum, kilo vermek gibi bir kaygım yok.

Hem salatasi hem yemegi harika…
Bayilirim, cok hafif, azcik eksili. Tam bir yaz sebzesi : ))

Sarımsaklı ev yoğurdu üzerine de kendi yaptığım tereyağını pul biber ile gezdiriyorum. Üff. Zeytinyağı ve dereotu ile de güzel gidiyor.

küçükbaş ve büyükbaş hayvanların rızkını niye yiyorsunuz

yoğurtlu haline bayıldığım kadar, güzel domatesli nar ekşili ve limon kabuklu haline de bayılırım. çilekli ve limon kabuklu hali de güzel. hepsi güzel işte ama dikkatimi çeken bi şey oldu konuda… FAVELA YA ESPRİLERİNİ BIRAKMALI YA FORUMU.

yoğurtlu haline bayıldığım kadar, güzel domatesli nar ekşili ve limon kabuklu haline de bayılırım. çilekli ve limon kabuklu hali de güzel. hepsi güzel işte ama dikkatimi çeken bi şey oldu konuda… FAVELA YA ESPRİLERİNİ BIRAKMALI YA FORUMU.
Az önce aklımdan kirazla yapmak geçti amaaa dedim sonra nur sakin simdi vaktin mi var :D

Geri