Selman Sendrom - Bir Başka Masal Kitap Tanıtımı

Konu sahibi son olarak 3580 gün önce görüldü
o7vGzk.png

"İnsanların sevdadan habersiz oldukları zamanlarda; bir erkek, bir kızı sevmiş. Ardından 'sevmiş' kulaktan kulağa yayılmış. Sevmiş, sevmiş... Sonunda 'sevmiş' o kadar duyulmuş ve büyümüş ki boyutu hiçbir şekilde ölçülemez olmuş. Ta ki bir gün, iki aşık birbirine sarılana dek. İşte o an biri diğerine şunu söylemiş; 'Öyle güzel sarıldın ki sevmiş kadar oldun.' O günden sonra sarılmak, sevginin göstergesi olmuş. Dilleriyle sevgilerini anlatamayanlar, sarılarak anlatmışlar. Ve bazı insanlar hayatları boyunca hep, sevmiş..."

İçeriğindeki hiç görmediğiniz ve duymadığınız kaliteli şiirler, onlarca sözler ve Türk Edebiyatına farklı bir tarz katan konusu ile kesinlikle size bağlayacak bir kitap :ask

Sayfa Sayısı: 240

2.Baskı Tarihi: Haziran 2016

Dil: TÜRKÇE

Yayınevi: Salon Yayınları

Ahmet Batman vari bir kitap. Herkes şair, yazar oldu başıma.

Konuyu açan beyefendi sanırım bu kitabın yazarı , ya da yazarın bi tanıdığı

Teorim dogru mu degil mi cevap vermiycek misiniz :)

Malesef değil :) Konya'dan Rampalı çarşıdaki kitapçılardan birinden almıştım. Daha aldıklarım var onları da öneririm.

Bence Ahmet Batman (hiç sevmem) kitaplarına da pek benzemiyor. İçerik tamamen deneme değil çünkü, bir hikayesi var. Ön yargıları kırmak lazım :)

Malesef değil :) Konya'dan Rampalı çarşıdaki kitapçılardan birinden almıştım. Daha aldıklarım var onları da öneririm.

Bence Ahmet Batman (hiç sevmem) kitaplarına da pek benzemiyor. İçerik tamamen deneme değil çünkü, bir hikayesi var. Ön yargıları kırmak lazım :)

Yazar da Konya'da olunca bu tarz bi tahmin yapmıştım Teşekkürler :)

Geri