Selin Ciğerci'den Icardi cevabı: Eve bıraktım, saçmalama!

🕒 Konu sahibi 10 saat önce aktifti
Galatasaray'ın Arjantinli forveti Mauro Icardi, eşi Wanda Nara'dan ayrıldıktan sonra Selin Ciğerci ile birlikte olduğu iddia edilmişti. Haberler sonrası açıklama geldi.

Icardi'nin eşi Wanda Nara ile beraberken Selin Ciğerci ile aldattığı yönünde haberler vardı.

İkinci Sayfa muhabirinin, "Sizleri görmüşken Icardi ile hakkınızda çıkan aşk dedikoduları var ne diyorsunuz? sorusuna Selin Ciğerci, "Eve bıraktım. Saçmalama manyak mısın? Tabii ki öyle bir şey yok." şeklinde yanıt verdi.

Selin Ciğerci, 2021'de eski futbolcu olan eşi Gökhan Çıra'dan boşanmıştı.

Kaynak

1732256202094.jpeg

icardi futbolla haberlere düsecegine
düstügün duruma bak…
hep nazar hep kem göz

Abimiz geleni geçeni afdetmiyor maşallah fjfjjf

transpalet iddiaları yavaş yavaş gerçeklik kazanıyor gibi..

2022 yılında da böyle bir haber yapılmış.

GUENDALİNA RODRÍGUEZ KİM?
Sosyal medyada Icardi ile olan mesajlarını paylaşan Guendalina Rodríguez, İtalyan asıllı 27 yaşında trans modeldir. Guendalina'nın Icardi'ye ait olduğunu iddia ettiği mesajların ekran görüntüsünde Türkiye'de kalmasıyla ilgili konuşan Icardı, ayrıca modelin kendisiyle çevrimiçi sohbet edip edemeyeceğini soruyor. Genç model sosyal medya hesabından “Ayrıca sık sık birbirimizle yakınız. Icardi, kadın olsaydım her şeyin farklı olacağını bile söyledi.” şeklinde açıklama da yaptı.

'Daha önceki tweetlerimi Wanda beni tehdit ettiği için sildim ama artık susmayacağım' diyen Guendalina, 2019 yılından beri İcardi ile birlikteyiz açıklamasıyla dünya basınının gündemine oturdu.

Kaynak

Geri