Selfie modasına uyanlardan mısınız?

Konu sahibi son olarak 29 gün önce görüldü

Selfie modasına uyanlardan mısınız?

• Kullanılan toplam oy
    31
Bundan 7 sene önce yani ergen dönemim de selfie pozlarımız oluyordu.
Şuanda adı selfie olmuş işte,gereksiz buluyorum.Türk milleti olarak zaten herşeyin cılkını çıkarmayı seviyoruz.Tuvalette selfie,yatakta selfie,otururken selfie,yemek yedim selfie eee zıkkımın kökü diyorum.

Bundan 7 sene önce yani ergen dönemim de selfie pozlarımız oluyordu.
Şuanda adı selfie olmuş işte,gereksiz buluyorum.Türk milleti olarak zaten herşeyin cılkını çıkarmayı seviyoruz.Tuvalette selfie,yatakta selfie,otururken selfie,yemek yedim selfie eee zıkkımın kökü diyorum.

Tuvalette ıkınırken selfie :zuha:

Eskiden kendimizi çektiğimiz resimlerin adı yeni yeni selfie oldu, moda oldu. Biz çoktan başlatmışız o modayı demek ki:)

Şu an çekmiyorum, moda olan şeyleri yapmayı sevmem =)

Kendimi çapraz ve buzlu çekmeyi düşünüyorum :p ama isim bulamıyorum işte. Adını sen koy tamam mı :D Biraz gizemlilik katar olaya hem nasıl olur ?

vauwww yaratıcılıkta sınır yok. İlgi çekici olduğu kadar meraklandırıcı da :D Bende adını o zaman çapbuz koyuyorum :D

daha bu selfie moda olmadan önce çekerdik biz. Sonra biri selfie dedi patladı gitti.

Zevkli olabiliyor sırf moda diye karşı bir tutum sergilemem eğlenceli sonuçta.

Aynen.. Kimi zaman çok eğlenceli olabiliyor..:) Yapmasam da izlemesi keyifli..

Bir kaç arkadaşla özellikle çok keyifli ben yaptım ama paylaşma gereği duymadık hiç sosyal paylaşım sîtelerinde acayip sürat ifadeleri oluyor bakıp bakıp gülerim hep :)

Geri