Selfie Çubuğu

• Kullanıcı Pi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 3763 gün önce görüldü
Eskiden fotoğraf cektirmek istendiğinde yaninda arkadaslarin olurdu.Sonra zamanlamali fotograflar cekiniyorlardi.En uzun 5 dk ayarlanip hazirlanip gulumsenip pozlar veriliyordu.Simdiler de selfie çubuğu ile;
'Fotografimi cekebilir misiniz?' cumlesini tamamen ortadan kaldirdik.

Kalabalık yada geniş açı selfie çekinmek istendiğinde fevkalade kullanılışlı olan aygıt.
En hızlı yayılan ürünler arasında sanırım.

ben pek beğenmedim yanında taşıyor çoğu kişi :)

95 % resimlere bakarsan şimdi selfie çekiliyor :D bir ara fotosesiya modda girmişdi şimdide selfie :D

ne zaman görsem gülmekten ölüyorum : )
allah aşkına uluorta kullanmayın

amma iyi bir şey :) çep telfonu adamın elinden alıyorlar bir arayım köntörum yok acil arayacam telfonu alıb kaçarlar :D ee düşün sevgilinle kare yapaçan yoldan geçene diyeçek gel gel kardeş bizi çek sen poza alırken adam :D bakarsın yok olmuş doğru bir az büyük tanışmaz çebde çüpde amma iyi bir şey helekoptere ihtiyac yok seni yukardan çeksin diye :D

Daha neler göreceğiz dedirten şeylerden biri.
Saçmalık abidesi.

-Uzay selfie yapacağız gelsene
+O çubuğu kaldırmadan hayatta gelmem

8 yorumun bi tanesinde bile Starss'ın ismi nasıl geçmez?

İlk kez Stars da gördüm demeye geldiydim, gidiyom. :T:

Stars'ın olmazsa olmazlarından.. :D Arabanız yoksa yolda bununla gezmeniz tüm bakışları üzerinizde toplayabilir.. Foto manyağı herkesin 30 TL'ye edinebileceği çekicek..

Hiç selfie fotom yok ve gayet mutluyum. :cici:

Bazen özel anlarda bile fotoğraf çekmeyi unutacak kadar dalgın olabiliyorum.O yüzden bu yüklerle işim olmaz.Sürekli anlamsızca fotoğraf çekenleride anlamakta zorlanıyorum.Gereksiz zaman israfı.

Geri