BayKoltukcu
Üye
-
-
-
-
-
Olay şöyle gerçekleşti selena kendisine böbreğini veren Francia Raisa'nın telefonlarını açmaz oldu. Kız ne zaman konuşmak istese selena telefonlarını meşgule atıyordu. Hatta Selena içip içip parti bile veriyor, herkesi çağırıyor ama Francia yı çağırmıyordu. Bunun üzerine Justin Selena nın kapısına dayandı ve ''Bana bak kadın sen ne rezil utanmaz bir kadınsın. Yakışır mı senin gibi bir dünya starına, yakışır mı senin gibi bir kadına.. Ama sen değil misin şu insanlara şu kadarcık bir mutluluğu gören.. Starlar starı. para babası selena gomez. Sen mi büyüksün? Ben büyüğüm ben Justin Bieber!!! Dokunma Haileyime'' der çünkü justin gururlu çocuktur. Yere tükürerek oradan ayrılır.. Bunun üzerine Francia Selena nın karşısına çıkar ve Selena'' Artık yeni arkadaşlarım var ben onlarla mutluyum senden sıkıldım der''bunun üzerine Francia ağlayarak oradan uzaklaşır. Ve Selena da içip içip parti yapmaya devam eder.. Bir akşam parti vererken annesi evi basar herkesin içinde Selena ya tokat atar.. Selena da ''arkadaşlarımın içinde beni utandırdın der''Bu arada olayı what sapp'tan görüntülü konuşma ile izleyen justin ''vur ana vur hakeetti'' der.. Bu ibretlik bir hikayedir..