Selen Görgüzel: Asgari ücretli benle yaşayamaz, erkeksi duyguları rencide olur

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü

Şarkıcı Selen Görgüzel, asgari ücretin tartışıldığı günlerde çok ses getirecek bir açıklamada bulundu. Görgüzel; “Asgari ücretli sevgiliniz olur mu” sorusuna “Benimle yaşayamaz. Erkeksi duyguları rencide olur. O yüzden davul bile dengi dengine. Erkek benden güçlü olmalı.” yanıtını verdi.

1671398272724.png

Şarkıcı Selen Görgüzel sahne performansıyla adından söz ettirirken güzelliği ile de dikkatç ekmeyi başarıyor. Akmerkez'de alışveriş yapan Görgüzel, basın mensuplarının sorularını yanıtladı ve “Ben olduğum gibiyim. Olduğum gibi olmak bile bomba etkisi yaratıyor. Yürüyen canlı bombayım. Tehlikeliyim.” dedi.

Asgari ücretli benim yanımda rencide olur

Görgüzel, “Asgari ücretle çalışan birisiyle sevgili olur muydunuz” sorusuna şu yanıtı verdi:
“Benimle yaşayamaz. Komplekse girer. Erkeksi duyguları rencide olur. İyi bir yere götüremezse gururu kırılır. O yüzden davul bile dengi dengine. Amazon kadını olduğum için erkek benden her konuda güçlü olmalı. Masaya yumruğunu vuran, adam gibi adam olsun. Vıttırı vızzık adamlar istemiyorum.”

Onu soyup soğana bile çevirirler. Donsuz ortada bırakırlar.

• Beğen
Tepkiler: W
Bu kim olm yeni gördüm kac yaşında adamım herkes ünlü olmuş . Eee norm Ender boşa dememiş ülkemde star saksıda yetişir diye

Bu kadını tabıyamamış olmakla bir kültür açığım açığa çıktı sanmıştım. Başka tanımayanlar da varmış. Şimdi rahatladım. Kim lan bu? :)

.dddd
Dürüstlügünü takdir ettim.

Doğru söyleyin, kızların yüzde kaçı asgari ücretli bir sevgilisi olsun ister?

Kadere inanan biri nasıl olurda özellikle kendisi gibi okumuş yada memur birini arar.asgari ücretle çalışanla aşk yaşanılmaz sefalet yaşanır..

hicbir yabanci kadindan su sozleri duyamazsin mesela.
lol

Tamam anlıyorum da asgari ücret ile çalışanları neden küçümseyip onları kötü hissettiriyor neyse Zirveye oynuyor bakalım ne olacak.d

Geri