F
Fenerbahçe
Ziyaretçi
Ziyaretçi
1981 yılında İstanbul'da dogdu.1990 yılında İstanbul şehir tiyatrosuna çocuk oyuncu olarak girdi.2000 yılına kadar çeşitli çocuk ve büyük oyunlarında oyuncu olarak görev aldı.2002 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tiyatro oyunculuk bölümünü kazandı.Mezun oldugu yıl Yüksek lisansa başladı.Konservatuvar Tiyatro bölümünde Diksiyon dersleri vermeye başladı.
Başta Devlet Tiyatrosu olmak üzere bir çok özel ve ödenekli tiyatroda oyunculuk yaptı.2006 yılında sinerji eğitim ve danışmanlık'da cesitli kişi ve kurumlara etkili konuşma,iletişim,sunum teknikleri,beden dili,takım çalışması eğitimleri vermiştir.
2012'den beri oyunculugun yanı sıra Can ve Arsen Gürzap yönetiminde Dialog Anlatim İletişimde eğitmenlik yapmaktadır.
Başta Devlet Tiyatrosu olmak üzere bir çok özel ve ödenekli tiyatroda oyunculuk yaptı.2006 yılında sinerji eğitim ve danışmanlık'da cesitli kişi ve kurumlara etkili konuşma,iletişim,sunum teknikleri,beden dili,takım çalışması eğitimleri vermiştir.
2012'den beri oyunculugun yanı sıra Can ve Arsen Gürzap yönetiminde Dialog Anlatim İletişimde eğitmenlik yapmaktadır.