#SelamünAleyküm.

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhabalar , Hayırlı Ramazanlar.
Ben Hatice , 18 yaşındayım.
Gaziantep'liyim.
Rüya Perisi'nin kardeşiyim.
Aslında daha önce burda nickim vardı ama şifremi unuttum.
Neyse bu nickle devam edeyim.
Kalıcı olmak dileğiyle .. :)

Aleykümselam.
Hayırlı Ramazanlar.
Hoşgeldin küçük,keyifli paylaşımlar (:

Hoşgeldin Ev Kuşu (=

Ev Kuşu hoş geldin; eğer o nickini kullanmak istersen bana pm atman yeterli, hallederim. :cici:

Hoşbuldum Büyük. :)
Nickin anlamı nedir , arapça bir kelime mi ? :)
Değişik ve Güzel duruyor. :)

Vikipedi anlamını söyleyeyim :Aşram ( Sanskritçe: आश्रम ), antik Hindistan’da orman içinde ya da dağda, bilgelerin dünyanın telaşından uzak, huzur içinde yaşadıkları yerlere verilen Sanskritçe bir addır. Bu yerler inzivaya çekilmek için kullanıldığı kadar eğitim için de kullanılır.
Ram Oren-Aşram kitabını severek okumuştum,oradan esinlendim :cici: ki kitapta zaten Aşram'ın mealine yakışır bir kitapti.

Ev Kuşu hoş geldin; eğer o nickini kullanmak istersen bana pm atman yeterli, hallederim. :cici:

Teşekkür ederim Admine Hanım ilginiz için bu nickle devam etmek istiyorum ben. :cici:

Vikipedi anlamını söyleyeyim :Aşram ( Sanskritçe: आश्रम ), antik Hindistan’da orman içinde ya da dağda, bilgelerin dünyanın telaşından uzak, huzur içinde yaşadıkları yerlere verilen Sanskritçe bir addır. Bu yerler inzivaya çekilmek için kullanıldığı kadar eğitim için de kullanılır.
Ram Oren-Aşram kitabını severek okumuştum,oradan esinlendim :cici: ki kitapta zaten Aşram'ın mealine yakışır bir kitapti.

Güzelmiş anlamı , Beğendim. :p

Aleyküm selam. :cici:

Hoşbuldum Ablacım. :srl:

Ev kuşunu deve kkuşu diye okudum oyy:/
Hosgeldinnn ev kuşu bir de ben varım,hey!

Hoşbuldum , Teşekkürler. :)

Hoşbuldum , Teşekkürler. :cici:

Ev kuşunu deve kkuşu diye okudum oyy:/
Hosgeldinnn ev kuşu bir de ben varım,hey!

Oruç başına vurmuş desene. :p
Teşekkür ederim , Hoşbuldum Asmina'cım. :cici:

Merhaba,hoşgeldin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri