Selamun Aleyküm

Konu sahibi son olarak 3774 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hos geldin ve aleykum selam. Sanirim daha toysun, forum ortamlarina boyle giris yapmak hic hos karsilanmaz. Insani milliyetcilikten sogutur bu tavirlar. Hos geldin diyenlerin arasinda ateist insanlar, Kurt asilli insanlar da var. Bazen yanlis kullandigimiz 2 kelime hem kalp kirar hem kisiye bakis acimizi yerle bir eder. Iyi forumlar .)

Ama türkler dışındakilere kanıbozuk demişin.peygamberler türk değildi.
yanlışmı anladık biz aga.sen ne mutlu türksün ben ne mutlu türküm ama başkasıda ne mutlu kürt arap yada fars olamazmı sence.

Peygamberlerin Yaşadığı Zamanlardaki Ait Oldukları Irklar Örneğin Araplar,Şuanki Araplarla bir değil,Bir Olsa İnan Böyle Davranmazdım :)

Peygamberlerin Yaşadığı Zamanlardaki Ait Oldukları Irklar Örneğin Araplar,Şuanki Araplarla bir değil,Bir Olsa İnan Böyle Davranmazdım :)

Eski türklerle şimdikileride bir tutamazsın.tüm kahramanlığı türkler geçmişte yapmış şimdikilere onların yaptıklarıyla övünmek kalmış.peygamber zamanındaki araplar daha kötüydü peygambere bile zulmediyolardı.yani eski araplar daha kötüydü.
mesele arap ermeni kürt türk değil canısı.iş kafada bitiyo.
Bende türküm ama sana bi puştluk yaparım o zamanda türklüğemi küfredersin.geç bunları dalgana bak.salla ideolojiyi eğlencene bak :D
Hşg bu arada.pek hoşa gitmedin ama

Kızdırmış birilerini ki çizmişler üzerini.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri