Selamun Aleyküm

A
  • Kullanıcı Aşka Sıfır
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kendini Tanıt
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoşuma gitti üye oldum. Umarım sizin de hoşunuza gider, aranızda yer bulurum...

A Selam Hayırlı Sabahlar BenzoL , Aramıza Hoşgeldin keyifli Forumlar güzel paylaşımlar :cici:

Hoş bulduk arkadaşlar. Bana burayı tavsiye eden arkadaşımın dediği kadar varmış; Samimi, sıcak ve içten bir dostluk ortamı kokusu alıyorum. Sabahın köründeki ziyaretime böyle içten bir karşılama hoşnut etti beni. Teşekkürler...

Herzaman öyleyiz Benzol :) Kim davet etti seni ?

Herzaman öyleyiz Benzol :) Kim davet etti seni ?

Netten tanıdığım, Beste isminde; hoş, sevecen, cana yakın bir arkadaşım var. Uzun zamandır tanışıyoruz. Geçenlerde bana, '' böyle böyle bir yer var, gel bak çok güzel, müthiş dostluk ortamı mevcut.'' demişti. Şuan gördüğüm ortam daha ilk dakikalardan bahsettiği şekilde cereyan etti.

Hoşgeldin aramıza :) Buranın üyeleri uyumak nedir bilmez her zaman aktif olan üyeler bulunuyor :D
Günaydın bu arada beni seven sevmeyen herkese :D/B]

Uyumak nedir bilmeyen bir topluluk iseniz o zaman uyku ile aranız limoni demek olur; bu da ya yalnızsınız ya da aşk acısı çekiyorsunuz ihtimalini güder, ya da derdiniz büyüktür veya borcunuz çoktur vb. :icon_wink: Hangisi acaba? Bir insan boş yere ve kolay kolay uykusuz kalmaz...:icon_wink:

Uyumak nedir bilmeyen bir topluluk iseniz o zaman uyku ile aranız limoni demek olur; bu da ya yalnızsınız ya da aşk acısı çekiyorsunuz ihtimalini güder, ya da derdiniz büyüktür veya borcunuz çoktur vb. :icon_wink: Hangisi acaba? Bir insan boş yere ve kolay kolay uykusuz kalmaz...:icon_wink:
Walla ben bu aralar boştayım ondan olsa gerek :)

Boşta olanın canı sıkılır, canı sıkılanın uykusu gelir; gelmiyorsa da günah işler. Bence boşta durmamaya gayret et. Boş duranı Allah'ta sevmez ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri