Selamlar...

Konu sahibi son olarak 151 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şuan yaptığınızı yapmak yani alıntı ama bende iki tane alıntı butonu var hangisi o işe yarıyor diye sorduydum bir yerde cevap veren olmadı.

Şuan yaptığınızı yapmak yani alıntı ama bende iki tane alıntı butonu var hangisi o işe yarıyor diye sorduydum bir yerde cevap veren olmadı.

1. Alıntı butonu sadece kişiye özel alıntılarda, 2. Alıntı butonu ise toplu şekilde alıntılamak için kullanılır. Yani ikinci alıntı butonu ile tek cevap yoluyla bir çok kişiyi alıntılayarak cevap verebilirsiniz.

Çok sağ olun ya belki basit bir konu ama en azından yardımıma dokundu gerçekten ciddiyetiniz için teşekkürler...

Rica ederim, genel de beğeni butonu garipsenir. Hoşunuza giden mesajları beğenmek için ise mesaj ekranına bir kere dokununca "beğen" butonu aktif olur. Tıklayınca beğenebilirsiniz.

Rica ederim, genel de beğeni butonu garipsenir. Hoşunuza giden mesajları beğenmek için ise mesaj ekranına bir kere dokununca "beğen" butonu aktif olur. Tıklayınca beğenebilirsiniz.

Vayy gizli buton da varmış ne güzel ama :cici: Onu da öğrendim sayenizde çok sağ olun yine :hppy: :cici:

Hoş geldiniz Bengü keyifli zaman geçirmeniz dileğiyle, unutmadan kızımla aynı yaştasınız sınav nasıl geçti ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri