Selamlar

Konu sahibi son olarak 3676 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kısaca kendi öz geçmişimden bahsedeyim, Seçkin 1995 doğumluyum Tarih bölümü okuyorum, Üniversite öğrencisiyim. 2012-2013 arası Vatan Bilgisayar da OEM satış bölümün de görev aldım, mağazanın o bölgede çok tutulmamasının ve yaklaşık 2-3 ay sonra kapatılmasının ardından, 5M Migros üzerinde Bilgi işlem olarak 2 yıl görev yaptım. Bu 2 yıl sürecin ardından gerçimiş olduğum ciddi bir rahatsızlık sebebi ile ne yazık ki orada da yollarımızı ayırmak zorunda kaldık hayat bu insana ne getireceği ne yapacağı belli olmuyor. Şimdilik serbest takılıyorum, İş teklifleri alsam da yeterli derece de bir imkan sağlanmıyor. Şimdilik buralardayız yarın nerelerde oluruz bilmiyorum ara sıra uğramak belkide vefalı dostlar edinip iletişimimizi forum içerisinde sürdürmek adına konu araştırması yaparken buldum. Yaklaşık 20 senedir sosyal ve bilişim sistemlerinin içindeyim detaya fazla girdim ki hak. merak ettiğiniz şeyler olabilir sağlıcakla kalın.

Doğuştan pc kurduyum diyosun yani :d

Öyle bir iddaa içerisinde değilim aslında, gerekli bölümlerden mezun olup şuan Tarih'i sevdiğim için bi 4 yılda Tarih diplomam olsun diye düşündüm, asıl bölümüm bahsettiğim üzeredir. Fakat tabi ki yetenek vermişse yukardaki bilemiyorum değerli yorumunuz için teşekkürlerimi sunuyorum. :)

Öyle bir iddaa içerisinde değilim aslında, gerekli bölümlerden mezun olup şuan Tarih'i sevdiğim için bi 4 yılda Tarih diplomam olsun diye düşündüm, asıl bölümüm bahsettiğim üzeredir. Fakat tabi ki yetenek vermişse yukardaki bilemiyorum değerli yorumunuz için teşekkürlerimi sunuyorum. :)

yaklaşık 20 senedir işin içindeyim dedin ya ben de 95 doğumlu olmandan yola çıkarak dedim yani adam doğuştan pc kurdu diye :liv: zaten 21 yaşındasın ya ondan şey ettim

Hoş geldiniz kral bey.

Hoşbulduk Maria hanım, belirtmek gerektiğini hissettim bir an, Kullanıcı adının önemli bir sebebi yok rastgele oluşturulmuş birşey diyelim birçok forumda da kullanıldığı görünce sonradan pişman olsam da böyle kaldı belki bir gün olur da değiştiririz. Egoist gösteriyor gibi vesselam.. :hi:

yaklaşık 20 senedir işin içindeyim dedin ya ben de 95 doğumlu olmandan yola çıkarak dedim yani adam doğuştan pc kurdu diye :liv: zaten 21 yaşındasın ya ondan şey ettim

Estağfirullah, özel bi sebebim yok yazılım işlerine aslında keyif aldığımı söylemem de doğru bulunmaz asıl hedefim havacılık hizmetleriydi babadan kaynaklı bir şekilde küçükten yetme bu işlerle uğraştık merakımız tabiki var ama öyle işi aşırı severek yapacak gibi bir istek değil memnun oldum tekrardan ben demek istediğini çok rahat anladım aslında biraz da takılmak için öylesine yazdım onu ciddiye aldın sanırım neyse :)

merhaba hoş geldin.

Merhaba hoşbulduk Alin :)

Hoşbulduk arkadaşım, bu sıcak karşılaması için tüm arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum daha vakit geçireceğiz elbet zamanla birbirimizi daha yakından tanımaya başlayacağız daha temel yapı taşları bir yerine otursun :)

Hoşgeldin Seçkin,keyifli forumlar dilerim:tatlı:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri