selamlar

Konu sahibi son olarak 4315 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
önce kendini tanıt lan uyarısı üzerine geç de olsa kısaca şekerhastası,
3 senedir istanbul üsküdarda yaşıyor ve çalışıyorum. aslen muğla/fethiyeliyim.antalya ve istanbul görebildiğim en güzel şehirlerdir. çoğu kişiyi inandıramasamda 24 yaşındayım. genelde küçük gösteriyorum. yakın arkadaşlarım yok ya desede babama göre 30 anneme göre 17 mişim. ilk görenler olgun desede tanıdıkça hadi lan gebeş kıvamındalar. bi kerede kuzguncukta bi nine ne güzel mişin sen evladım demişti. canını yirim ninecim.pardon
2. 3. ve amatör liglerde 10 senelik sürece yayılı olarak voleybol oynamışlığım kupa kazanmışlığım, hakemden tokat yemişliğim vardır. çocukluk dönemimde fethiye/ölüdenizde 3 sezon paraşüt şirketlerinde ameleliğinden pilotluğu a kadar çalıştım. çok güzeldir tavsiye ederim. (evet istanbula geldiğime pişmanım).
kötü alışkanlıklarım yoktur. turizmde sektöründe bulaşmamış bir insanım.buda bana MAL ünvanını kazandırdı. zaten çocukluk arkadaşlarım lakap olarak ölü denilmesinden yanaydılar.
bo zaman buldukça aklıma gelen şaka olsun eleştiri olsun, yada o anda hissettiklerime dair olsun herşeyi yazmayı severim. sonra okurum gülerim bi.daha okur yine gülerim 3. ye gülmem artık yeter.
eski eşyalara karşı hassasiyetim var. hepsinin geçmişe yönelik bişeyler anlatmalarını hatırlatmalarını severim bazen konuşurum. kitaba diz atmışlığım var. kötü şans:(
evde boş boş oturup hayal kurmayı otobüsteki seçtiğim iki insanı hayalimde konuşturmayı. ağaç görünce yaprağını koklamayı. hiç kimsenin beklemediği anda beklenmeyen şeyler yapmayı severim. doktor olum bu hastalık dedi hayalimde ona özür dilettim bende. haketti galoş.
zeki insanları severim muhabbet ederim öperim onları canım benim ya.
gözlerim hafif bozuk sol dizim kırık bide gastritim var. burası bi aileyse bilmeniz gerek diye düşündüm ;) kıpss
özer aydoğan ve umut sarıkaya hayranıyım. özer aydoğanla tanışmışlığım oturmuşluğum iplenmemişliğim vardır.
türksanat müziğini severim. müzeyyen senar hayranıyım.
babam benim için en değerlidir. severim yaşlıdır göbeklidir ama tam bir idoldür.

daha fazla yazmam gerekir mi bilmem ama benden bu kadar

Merhaba, çok beğendim ben yazıyı. Hoş gelmişsin. ^^

Hos geldin .
Güldürdün bu vakitte . eyvAllah . (:

can sıkıntısı nelere kadir dimi.
adamin dibisin kardişim
profilimden arada sırada sulan banada keyfimizi bulalim

fethiye nifli kankam var pek severim yörükleri. hoşgeldin xdd
ayrıca muğlalıları da çok severim. resmen 1-0 galipsiniz.

Hoş geldin aramıza umarım güzel vakit geçirirsin.

Buraya Seker Hastasi Olarak gelir Kanser Olarak Donersiniz O derece vabaliyiz :kiki:

Hosgeliksiniz :$

kamer ,ift, chilavert butterfly,silence, pieta,mechul,restful,ella toplu olarak teşekkürler. :)

geçmiş olsun

karikatürden anlayan adamsın o halde
1. umut sarıkaya
2. özer aydoğan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri