Selam

Konu sahibi son olarak 2418 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne zaman yol temalı bir şarkı görsem aklıma bu gelir:

Sol kolum kapıya dayalı bir şekilde başıma dayanmış sağ elim direksiyonda hayal edip ufuk çizgisine bakarak batan güneşin oluşturduğu kızıllıkta bu şarkıyı dinlediğimi hayal ederim; ama araba sürmesini bilmiyorum tabi.

https://youtu.be/oSarZ7g1F-g

Bu şarkıyı bulabilmek için kaç saattir uğraşıyorum bilemezsin!11!!1 kafama taktım bir kere bulacağım ve bu konuda paylaşacağım dedim.

bu ileti düdüklü tenceremden Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Ne zaman yol temalı bir şarkı görsem aklıma bu gelir:

Sol kolum kapıya dayalı bir şekilde başıma dayanmış sağ elim direksiyonda hayal edip ufuk çizgisine bakarak batan güneşin oluşturduğu kızıllıkta bu şarkıyı dinlediğimi hayal ederim; ama araba sürmesini bilmiyorum tabi.

https://youtu.be/oSarZ7g1F-g

Bu şarkıyı bulabilmek için kaç saattir uğraşıyorum bilemezsin!11!!1 kafama taktım bir kere bulacağım ve bu konuda paylaşacağım dedim.

Teşkkürler paylaşım için :) düdüklü tencerenin de payi büyük tabi bu iletişim için :u1: ve hepimiz inanki büyük hazlar aliyoruz hayallerde yapmak istediklerimizden. Örngn; ben denizle iç içe bir şehirde büyüdüm fakat yüzemiyorum bir korkudur yaşayip gidiyorum. Ama hayallerimde sürekli açıklardayım :) ne zamn yorgun olsam gece sabaha kadar yüzerim böyle garip bi hal… sözün özü, doğru yoldasın :u1:

Teşekkürler :cici: hoşbuldum ki.

Yarın gel yüzme derslerine başlıyoruz. Denize ayıptır yahu, insan 3 5 kulaç da mı atamaz :/

Düdüklü tencerem sağ olsun forum ile aramdaki bağı kuruyor.

Yarın gel yüzme derslerine başlıyoruz. Denize ayıptır yahu, insan 3 5 kulaç da mı atamaz :/

Düdüklü tencerem sağ olsun forum ile aramdaki bağı kuruyor.

Yüzme için teknik bilgiler yada vs bu tarz bişiy deil daha psikolojik alt tabanlı... Ve oluru yok ben umudu keseli 4 yıl oldu :u1: yinede teşekkürler.

Hoş buldum, teşekkürler.

Tamam işte ben psikolojik alt tabanlı eğitim aldım. Almadım mı lan Bagheera hocum!? Saksı değilim ben.

aldın hocu ben şahidim. fruko da vardı içiyoduk. yalnız telefondan girdiğim için konu içeriğine bile bakmadım, bakamadım. horoza sormuşlar, yapar geçerim demiş.

Tamam işte ben psikolojik alt tabanlı eğitim aldım. Almadım mı lan Bagheera hocum!? Saksı değilim ben.

Muzdarip olduğum bu konuyla ilintili eğitim almışsın ne güzel hemde içerken süpermiş. Saksı... Böyle düşünme lütfen. Ozaman belki bi gün diyelim olur mu ?

Bu ileti düdüklü tenceresine imrendiğim birine itafen kapı altı stoperinden Tapatalk kullanılarak gönderildi :u1:

aldın hocu ben şahidim. fruko da vardı içiyoduk. yalnız telefondan girdiğim için konu içeriğine bile bakmadım, bakamadım. horoza sormuşlar, yapar geçerim demiş.

İçerik mi bıraktınız :trip: pırakın bu işleri yaa :sinirli:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri