Selam

M
  • Kullanıcı Myself
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kendini Tanıt
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba Saygı değer ForumBahane.Net Kullanıcıları ,
Bende Aranıza , ince düşünceli nezaketli saygı değer Arkadaşım She` vasıtasıyla
Gelmiş bulunuyorum , keyifli vakit geçirmek dileği ile herkeze neşe dolu forumlar

Adım Ali , :) Hörmetler cümletten..

hoş geldiniz iyi forumlar

Merhaba Saygı değer ForumBahane.Net Kullanıcıları ,
Bende Aranıza , ince düşünceli nezaketli saygı değer Arkadaşım She` vasıtasıyla
Gelmiş bulunuyorum , keyifli vakit geçirmek dileği ile herkeze neşe dolu forumlar

Adım Ali , :) Hörmetler cümletten..

Oyy Oyyy :o

Ali Kaptannnnnnnnnnn Diyesim geldi :))

Hoşgeldin Myself , tebessümlerimi Sende hissettin mi ? :o :icon_wink:

Hos geldin, iyi forumlar ve avatarin cok ilgincmis :p

Hoşgördüm , Güzel buldum Arkadaşlar eksik olmayasınız ,

Ukala Sözler , Tanıdığınız ali olabilme ihtimalim yüksek olsa gerek çünkü bu nick'i
Cok uzun senelerdir kullanmaktayım ben , fakat sizin nickinizde birini ben tanımıyorum..

She` Tebbesümleri hissetmemenin mümkünatı varmı ki , onlar hiç eksik olmasınlar :)

vay kimleri görüyorum ben burada olmana çok sevindim başka yerde goruyom ama gel diyemiyordum :D Hoşgeldin eskisi gibi burada güzel oluruz inşalalah :)

Saygı değer Perii Başka yerde görüpte gel diyememen benim kabahatim değil dimi ;p
Aslında ben burda sizin gibi saygı değer arkadaşlarımı görmem benim icin büyük sevinc
Herzaman eskisi gibi olma dileği ile , her insanın eksikleri oluyor zaman içersinde ,
Benim bi eksikliğim olduysa da af ola bu vesile ile :)

Saygı değer Perii Başka yerde görüpte gel diyememen benim kabahatim değil dimi ;p
Aslında ben burda sizin gibi saygı değer arkadaşlarımı görmem benim icin büyük sevinc
Herzaman eskisi gibi olma dileği ile , her insanın eksikleri oluyor zaman içersinde ,
Benim bi eksikliğim olduysa da af ola bu vesile ile :)
Benimde eksiğim vardır tabi giderken gel demedim sana :p o yüzden görüşemedik :)
Bu arada djyim ha burada sana yayın ederim :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri