Selam

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selamlar.
Baktım,tanıdık arkadaşlar var üye olayım dedim.Adım Emre,Samsunda yaşıyorum.Herkese iyi eğlenceler.

H.qeldinnnn Canım Arkadasım :cici:

artık buradasın qitmek yok !!!!!:heyoo::heyoo:

Sükût abi hoşgeldin :) Profilini ne zaman açacaksın bana ya :D yazamıyorum ki :) İnşalalah seversin forumu :)

Hoş geldin Emre, Keyifli Forumlar.

H.qeldinnnn Canım Arkadasım :cici:

artık buradasın qitmek yok !!!!!:heyoo::heyoo:

Hoş buldum Hülya.Tamam gitmeyiz ;d

Sükût abi hoşgeldin :) Profilini ne zaman açacaksın bana ya :D yazamıyorum ki :) İnşalalah seversin forumu :)
Hoş buldum.Şimdilik açmayı düşünmüyorum.Böyle iyi.Bakalım,göreceğiz =)

Hoş buldum soğuk nevale !

Hoş buldum prenses ; )

@Mephistopheles , Santiago , Elif , iFt Onurcan
Hoş buldum.Teşekkür ederim arkadaşlar.

Sükût abi iyi bende seni burada rahatsız ederim :D nasılsa benim takıldım forum şikayet edemessin beni :D Benden çekeceğin var :D Neyse yine kızdırmım seni hep kzıızyorsun bana :D

Sükût abi iyi bende seni burada rahatsız ederim :D nasılsa benim takıldım forum şikayet edemessin beni :D Benden çekeceğin var :D Neyse yine kızdırmım seni hep kzıızyorsun bana :D

beni kızdırmak çok mu hoşuna gidiyor ? ;d hem her yer kapalı.ulaşamazsın! ;p

beni kızdırmak çok mu hoşuna gidiyor ? ;d hem her yer kapalı.ulaşamazsın! ;p

özelde değil ki :D özelim benimde kapalı :D etiketeme sistemi var her yerde etiketlerim seni :) Kızma abi ya tamam tamm kzıdırmayacam seni babam dedi git hava al bende gidim kontür alayım bari :D

özelde değil ki :D özelim benimde kapalı :D etiketeme sistemi var her yerde etiketlerim seni :) Kızma abi ya tamam tamm kzıdırmayacam seni babam dedi git hava al bende gidim kontür alayım bari :D

hahaha güldürdün beni sağolasın :D

Selamlar.
Baktım,tanıdık arkadaşlar var üye olayım dedim.Adım Emre,Samsunda yaşıyorum.Herkese iyi eğlenceler.

üstadım hosgeldın sefalar getırdın.:)
senide burada gördugume cok memnun oldum.

Bu arada PRoFessoR desem tanırsın beni sanırım:D

Hoşgeldin Keyifli Forumlar
Hoş buldum,teşekkürler.

Sükût abilerinnnn en bitanesiii hoş geldinn kiii :cici:
kardeşlerin en güzeli hoş buldum,sağ ol =)

üstadım hosgeldın sefalar getırdın.:)
senide burada gördugume cok memnun oldum.

Hoş buldum kardeşim.Tanıdım ; ) Bende senin gibi değerli arkadaşları burada gördüğüme çok sevindim.=) Teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri