Selam :)

Konu sahibi son olarak 4097 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkese merhabalar. Öncelikle harika bir ortamınız olduğunu belirtmeliyim. Umarım aranızda kabul görür bende bu güzel paylaşımların bir parçası olurum. Hakkımda söyleyebileceğim tek şey fazlasıyla anarşist düşüncelere sahip olduğumdur :) Uysal olduğum tek an uyku halidir. Fazlasıyla sinirli vede huysuz biriyim. Yazdığım onca itici ifadelerden sonra halen kabul görürsem insanlardan ümidin kesilmeyeceğini bir kez daha anlamış olucam :) Kısaca buyum ve burdayım...

Hoş geldiniz keyifli forumlar dilerim ;)

Çok sıcak bir karşılama inanın yüzümde güzel bir tebessüm var :) Çok hatta çoook teşekkür ederim...

Hadi yaa Bakseen :p Şaka bir yana gerçekten güzel tabir-i caizse sıcacık :)

Hoşgeldinzi keyifli forumlar dileriz :D bana yakın ol bende sinir agresif biri,yim :D

Hoşgeldin dost...

AzpXfVRCIAAbJq4.jpg:large

;)

Burası şirinin, iyinin, kötünün,uykulunun,gece kuşunun, şakacının, ciddinin, esprilinin, soğuğun, sempatiğin , .......... tek kucaklaşma adresidir :) Kabul görmek ne haddimize. tercihinin doğru olduğunu zamanla görüceksin :)
seni görmek keyif verdi (:

Uww ürkütücü bir giriş :p olsun ama yılmak yok.. Hoş geldin :)

Teşekkürler herkese :) Ben gerçekten insanlardan ümidimi kesmiycem böyle güzel karşılandıktan sonra bunu anladım :) Demek ki neymiş kendin olunca halen 21. yüzyılda değer görebiliyormuşsun. Bir kez daha teşekkürler güzel bir tesadüfün hoş bir başlangıç olması dileğiyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri