Selam olsun.

Konu sahibi son olarak 3586 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba, "tanış kaynaş" başlığı altındayız madem buna uygun bir giriş yapalım. Çok girişken bir yapım olmadığı için kaynaş kısmına pek ayak uyduramayacağım fakat tanışma kısmına değineyim. Adrian 29 yaşında, işletme bölümü mezunu kendi işini yapmakta olan biri. Ankara'da doğmuşum, büyümem de yine Ankara'da olduğu için Ankaralı olduğumu söyleyebilirim. Lakin ilerleyen günler yine bilinmez, şuan için İstanbuLdayım. Mesleğimin dışında bir çok alanda da çalışmalarım olmuştur. Ayakları yere basan ve özgüveni olan insanları kendime yakın bulurum. Özgüveni ukalalıkla karıştırmadığı sürece anlaşmada sıkıntı yaşamam. Dijital pazarlama dediğimiz optimizasyon üzerine de uzmanlık elde edip kurumsal olarak destek verdiğim dönemler de oldu. Fakat hepsi geride kaldı artık internet ortamına çok fazla girdiğim yada ilgilendiğim söylenemez. Okumayı severim, yazmayı daha bi ayrı severim. Forumlarda forum oyunları ve tartışma alanları ilgmi çeker. İnsanları iyi çözerim, mesafemi buna göre ayarlarım. Müzik candır, diğer klişe hobi sıralamalarını yapacağımı sanıyorsanız yanılıyorsunuz. (:

Şimdilik bu kadar, herkese iyi forumlar.

Etkileyici bir giriş, hoşgeldiniz. (:

Hoşgeldiniz güzel bir giriş olmuş, keyifli forumlar dilerim:tatlı:

merhaba nasılsınız.tanışıp kaynaşmıssın bile.

adriaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan , adriaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan 0:57 geldi aklıma
[YOUTUBE]WNJqZI3hOdg[/YOUTUBE]

hoşgeldin dostum , keyifli forumlar

Etkileyici bir giriş, hoşgeldiniz. (:

Etkileyici bir karşılama olmuş, sizi ayrı bi' hoş gördüm

Hoşgeldiniz güzel bir giriş olmuş, keyifli forumlar dilerim:tatlı:

Teşekkür ederim hoş karşılaman için, hoş gördüm

Dur yolcu, seni de hoş gördüm

merhaba nasılsınız.tanışıp kaynaşmıssın bile.

Merhaba, öyle mi olmuş? Kıskandınız mı ? :$ ( Latife ) seni de hoş görüyorum, darısı sana.

adriaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan , adriaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan 0:57 geldi aklıma
[YOUTUBE]WNJqZI3hOdg[/YOUTUBE]

hoşgeldin dostum , keyifli forumlar

Yabadaba du (: hoş gördüm zahmetin içinde ayrıca teşekkürler

Hoş gördüm sizi de.

Hoş geldiniz Adrian
Cem Adrian seviyor musunuz?

Hoş gördüm teşekkürler, evet severim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri