muyendis
Üye
Hoş Geldiniz.
hoşbulduk
Selamlar, hoş geldin sefa geldin
eyvallah hoşbulduk
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hoş Geldiniz.
Selamlar, hoş geldin sefa geldin
benden 3-5 fazla soru çözüp, 30-40 fazla puan alanlar, gıda mühendisi mimar, makina, inşaat vs vs mühendisi oldular. simit tezgahlarının önünde diplomaları. adını bile talafuz edemediğim metalurji yazdırdı anam. millet metroloji bilio ahhhha. iş alanları bol hacı.çalışıyoyorum tmm. ücret harbi dolgun tmm, hg tmm senin branş ne ?
reyiz: şu hoşgeldin konularının alayına bi baksana. 10 yıla yakındır forum manyağıyım. hoş geldiniz, iyi forumlar, kalıcı falan cart curt. hep aynı hep aynı. klasik konvansiyonelllerden sıkıldı millet. sezenden yolluyorum. şimdi yeni bişeler söylemek lazım. hee baretini giy çık bakam inşaatlara yakışır. sansibl bi müzik terimi. bir tonda 7. derece, yani kaçıcı demek. örnek: do majörde si sansibl dir. sol 5. derece yani dominanttır çeken demek.her derecenin bi adı var. devamı az sonra ahhhhahha :zuha:birader vallaha böyle bi şekilde karşılanmamıştım eyvallah ilk oldu. sadece branş yazaydın iyiydi. ameleyim ben. inşaat benim branş. bu arada hoşbulduk. sende hoşgelmişin. oldukça sensibılsın anlaşılan![]()