Selam Gençler yada Ruhunu Genç Hissedenler

Konu sahibi son olarak 3569 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba Arkadaşlar;

İsmim Korhan, Manisalıyım. Profesyonel olarak grafik tasarım ve fotografçılık ile ugraşıyorum. Sitenizde tasarım alanı varsa tüm forum üyelerine ücretsiz profesyonel logo tasarımı yapmak istiyorum. Ayrıca yaptıgım çalışmaları reklam açısından instagram ve facebook sayfalarımda paylaşıcam, biilginiz olsun. Şimdiden hoşbulucakmıyız bakalım ;) :heyoo:

hoşgeldiniz, valla yaparsanız bi logonuzu alırım. :d

Sıkıntı yok hocam, istenilen logo olsun hiç sorun degil anında hallederiz, sıfır çizim ;)

bunun ile ilgili forumda alan oldugunu sanmıyorum, burdan yapmak sorun olur mu onuda bilmiyorum fakat logo hakkında bi kaç bilgi verirseniz eger 15-20 dakika sonra size halihazırda gönderebilirim ;)

Sıkıntı yok hocam, istenilen logo olsun hiç sorun degil anında hallederiz, sıfır çizim ;)

bunun ile ilgili forumda alan oldugunu sanmıyorum, burdan yapmak sorun olur mu onuda bilmiyorum fakat logo hakkında bi kaç bilgi verirseniz eger 15-20 dakika sonra size halihazırda gönderebilirim ;)

Profilimden iletişim bilgileri kısmındaki siteye uygun bir şey olabilir. doğrudan link vermek yasak da. :d

Profilimden iletişim bilgileri kısmındaki siteye uygun bir şey olabilir. doğrudan link vermek yasak da. :d

Biz bunu en güzeli şöyle yapalım;

Logo Adı ; ----
Varsa Sloganı ; ----
Renk Seçenekleri ; Siyah-Karma vb..
Görünüş Biçimi ; Sade-Efektli
Logo Tipi ; TekYazı-Maskotlu

siz bunları ister budan yazın, isterseniz dm atın ;) işim daha kolay olucaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri