Selam Forumsal'ın Mikemmel Yuzırları

• Kullanıcı Yek
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 1048 gün önce görüldü
İngilizce öğreneceksen bi tane İngiliz sevgili yapalım sana. Bizim okuldaki kızın birisi İngilizcesini ilerletmek için zenciyle sevgili olmuştu. :D

Yusır değil bu arada yuzır ya da yuğzır diye oku afdgfhgk

Yusır değil bu arada yuzır ya da yuğzır diye oku afdgfhgk

o ne güzel şarkı göndermişsin bana :oy:

Ay ben galiba orada heyecan yaptım, yoksa onu yusır diye okumam ben hiç. Tuday tu tuday ay pasıd may ekzım :p

Çenç for mi piliz Lethe :D

İste seni ihya ederim ..

[YOUTUBE]w7JRWHCKkIY[/YOUTUBE]

https://tr.duolingo.com

İstediğin gibi şarkı da paylaşırım ama şu siteye üye olup konuları işlersen İngilizce seviyende ciddi bir ilerleme kaydedeceğine eminim.

Şöyle bir bilgi düşmüşler;

"New York City University ve University of South Carolina tarafından gerçekleştirilmiş bağımsız bir çalışmaya göre, ortalama 34 saatlik Duolingo eğitimi bir tam dönemlik üniversite dil eğitimine denk gelmektedir.

Katılımcılar bir tanesi çalışmanın başında diğeri de sonunda olmak üzere üniversiteye yerleştirme İspanyolca dil testi aldılar. Dil becerilerinin gelişimi ilk dil testi ile son test arasındaki sonuçların farkına göre ölçüldü.

Çalışma hiç İspanyolca bilgisi olmayan bir kişinin İspanyolca üniversite eğitiminin ilk dönemini kapsayacak konuları öğrenmek için 26 ila 49 saat (ortalama 34 saat) zamana ihtiyacı olduğunu göstermiştir.

Bir dönemlik üniversite dersi genellikle 34 saatten fazla çalışma gerektirdiğinden, bu çalışma Duolingo'nun ortalama üniversite dersine göre daha etkin olduğunu göstermektedir."

11045479_10206695003483723_3669703270215056515_n.jpg

Kesin biri beni gözetliyor :o

Raskolnikov İngilizce'yi geliştirmek için zaten, ben şimdi dediğim gibi yabancı şarkı özürlüsüyüm. Dediğin web sitesine üye olacağım, zaten şu an kursa da gidiyorum. for lissınig yani, ay don layk voçin fılm dets vay mos çuus lissın muuğziig :D

Tenk yu for şaaar

[YOUTUBE]QQOJRGPcW8o[/YOUTUBE]

çok güzel ingilizce öğrenirsin bu şarkıyla. %100 garantili :p

önce efsanelerden başlıyceksin yavrucum.

[YOUTUBE]clep7EB-yhk[/YOUTUBE]

-

doris day - perhaps

karla bonoff - all my life

Ben de bu espriyi kim yapacak diye bekliyordum. Tenk yu for şaaar.

Ya da Tom Waits dinle. Bütün şarkıları harika.

Geri