Selam Aleyküm :)

B
  • Kullanıcı Baharistan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kendini Tanıt
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hey merhaba arkadaşlar ben geldim.

Aranıza yeni katıldım malum, zamanla tanışırız ve iyi ortamlar oluştururuz inşaallah. Siteye bir arkadaşımın daveti üzerine geldim. Çok met etti burayı, iyi vakit geçirirsin dedi ben de kırmadım geldim üye oldum. Baktım ki gerçekten büyük ve geniş bir yer. Umarım bana da vardır bir yer. Eğlenmek dileği ile :)

Merhabalarr Hoşgelmişsiniz,Keyifli Forumlar dilerim :cici: İsminizi söylemekten başlayıp kendinizi tanıtırsanız daha iyi kaynaşırız :p

Hey merhaba arkadaşlar ben geldim.

Aranıza yeni katıldım malum, zamanla tanışırız ve iyi ortamlar oluştururuz inşaallah. Siteye bir arkadaşımın daveti üzerine geldim. Çok met etti burayı, iyi vakit geçirirsin dedi ben de kırmadım geldim üye oldum. Baktım ki gerçekten büyük ve geniş bir yer. Umarım bana da vardır bir yer. Eğlenmek dileği ile :)

Ey yüreği hoş, edebi muhteşem, ahlâkı hârikulâde, ruhu güzel dostum; Hoş geldin. Beni kırmayıp, davetime icabet ettiğin ve buraya teşrif ettiğin için sana şükranlarımı sunuyor, keyifli vakitler geçirmeni, gerekli bilgiler edinmeni diliyorum.

Baharistan hoşgeldinzi aramıza keyifli forumlar dilerim :) umarım eglenirz :)

Hosbuldum iyi yürekli dostum , Inshallah iyi vakit geciririm , sen yanimda olursan ama :)

Hoş geldiniz, keyifli forumlar dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri