Seksi çelik yelekler (+18)

Konu sahibi son olarak 3159 gün önce görüldü
Torbacılar... Zehir tacirleri. Onlar, karanlık köşelerin belalı çocukları. Torba tutmak onlar için bir tutkuyken, aslında benzersiz yanları olan büyük bir sektör. Bir torbacının sosyal hakları, dünyanın en gelişmiş ekonomilerinin bile sunmayı hayal edemeyeceği ayrıcalıklarla dolu. 17 yaşında bu mesleğe atıldığı halde ortalama 22 ila 28 yaş arası erken emeklilik hakkı sunan tek meslek. Onlar için dükkan açmak, z raporu almak, fatura kesmek gibi monoton detaylar yok. Hatta geceden karnı aç uyuyan bir torbacı, ertesi gün öğleden sonra yeni aldığı arabanın noter işlemleri için mücadele veriyor olabilir. Fakat bu mesleğin bazı riskleri de yok değil. Rakip şebekelerin ne zaman nereden geleceği belli olmaz. Kavga çıkabilir, kesici aletlerle yara alınabilir, hatta silahlı bir saldırıya maruz kalınabilir. Peki böylesine riskli bir iş hayatıyla nasıl mücadele edilebilir?

Çelik yelekler! Her renkte ayrı bir güven! Adidas ve Nike'ın manevi sponsorluğunda!

Çelik yelekler! Daima güven içinde!

6ee060dc01ab97eb4e75307383cd72d2.jpg

kirikkalede-uyusturucu-operasyonu_bbba95c.jpg

kocaeli-de-torbaci-operasyonunda-5-tutuklama-7099233_x_o.jpg

hqdefault.jpg

1280x720-9VJ.jpg

6971777-11880.jpg

17552.jpg

pişkinlikte son nokta budur , polis erifleri yakaladığı için suçlu
[YOUTUBE]Vuvry1oy8Bw[/YOUTUBE]

Bu konuda ne anlatılıyor yaa? Ben mi dikkatimi veremedim konu mu dağınık anlamadım mevzuyu

Seks kelimesini görür görmez girdim. mnskym diye çıktım.

bu ileti düdüklü tenceremden Tapatalk kullanılarak gönderildi.

konuya girmemle gaspa uğramam bir oldu. birazdan çıkacağım, umarım pıçaklanmam ve sağ salim ana sayfaya dönebilirim.

Geri