"Seksen yıl bekledik" diye içlenmek

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Şeriatçı serzenişi. Abi valla farkında değildik. Ne çok dolmussunuz. Zamanında derdinizi anlatsaydinız yardım etmeye çalışırdık. Valla bak.

Duygu sömürüsü. Kendi içlerinde ne nefretler büyütmüşler de haberimiz yokmuş.
Sahabe sanıyorduk biz de kendilerini.

Kendılerıne anlatılanlarla yetınen , bunların dogrulugunu arastırmadan , muhasebe ve muhakeme yapmadan kendılerını o anlatılan fıkır dogrultusunda keskınlestıren toplulugun yakarısıdır bu.Her bir bireye ya da toplumun genelıne yaymamak gerek dıye dusunuyorum.Bazen bazı ınsanların ınandıkları seyı degıstırmek ımkansıza yakındır bu ınsanlarda bır seye ınanıyor ve onun dogrulugunu savunuyorlar.Kendılerını bıledıklerı sey ıse oc alma duygusu ve bu duyguyu hayata gecırmek ıcın var olan butun hak ve hukuksuzluklara goz yumuyorlar.

Zararsız olduklarını dusunuyorum.Onlarda bunun farkındalar , bu tarz soylemlerı asırı derece de dıle getırerek bır algı yaratacaklarına ve karsı tarafı yıldıracaklarına ınanıyorlar.

Türk vatandaşı tanımı: isviçre medeni kanununa göre evlenen, italyan ceza yasasına göre cezalandırılan, alman ceza muhakemesi kanununa göre yargılanan, fransız idare hukukuna göre idare edilen ve İslam hukukuna göre gömülen kişidir. (uğur mumcudan)

Geri