Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hic sevismemis Hitler.yasanmaz, nihayetinde hitler'in bu konuda özlü sözü bile var.
gün gelecek sevismedigim her gün için bana küfür edeceksiniz.
%99.9999 oranıyla enerji sivilce olarak çıkıyor xdHic sevismemis Hitler.
Boğa burcu üstelik.
Şaşirtici.
Ama sevisemeyen erkeklerin gelisecek durumunu gösteriyor, hitler gibi adamlar.
O hirsi, o enerjiyi baska seylerle kompanse etmek.
O aptallarin gidisati.s%99.9999 oranıyla enerji sivilce olarak çıkıyor xd
Hic sevismemis Hitler.
Boğa burcu üstelik.
Şaşirtici.
Ama sevisemeyen erkeklerin gelisecek durumunu gösteriyor, hitler gibi adamlar.
O hirsi, o enerjiyi baska seylerle kompanse etmek.
Bu konu bilimsel olarak arastirilmistir.Hitler de monorizm tespit edilmis, arşiflere de gecmistir.herbisikolog gibi bilmiş bilmiş yorum yapmak isterdim ama maalesef yapamıyorum.
bu konuda bildiğim tek şey braun soyisimli sevgilisi, onunla da sevismistir diye düşünüyorum Süreyya.
yani inşallah.
Bu konu bilimsel olarak arastirilmistir.Hitler de monorizm tespit edilmis, arşiflere de gecmistir.
Bu ne kadar aktif seksuel hayatini engeller bilmiyorum.
Ama hitlerin etrafinda bulunan yakin dostlarinin dokuman edilmis aktiviteleri var.
Hitler in yok,daha cok platonik "illiskiler" yasamis ve Eva hanimla da öyle oldugu geciyor kaynaklarda.
Mesela Magda Goebbels, Hitler e asikti.
Kocasindan cok onun sözünü dinlerdi.Iliskileri hep platonikti.
Baska bir rivayet biraz ruhbani de olsa,
Cinsel dürtlerime yenik düsersem,Almanya davami unuturum...Demis Adolf.
Neyse..
Ölmüs adam.sss
Bekar olmasi,kadin taraf cekmesi icin yariyordu.nasıl ya?
Hitler'in bilinçli bir yalnızlığı sectigini,ilişkilerini bu yüzden gizli tuttuğunu.
bekar hayatini deklare ederek, hep bekar ve güçlü bir imaj cizdigini biliyordum ben.
platonik değil de daha çok kadınların onunla birlikte olmak için cabaladiklarino okumuştum
Bekar olmasi,kadin taraf cekmesi icin yariyordu.