Seks oyuncağı sıkışınca bakın neler oldu

Konu sahibi son olarak 2577 gün önce görüldü
seks-oyuncagi-sikisinca--7755420.Jpeg

Mirror'da yayınlanan habere göre 24 yaşındaki Emma Phillips'in, sevgilisi Lee Miller ile cinsel ilişki sırasında kullandığı 18 cm'lik seks oyuncağı kayboldu. Genç kadın birkaç dakika sonra sırtüstü yatınca aletin kalçasında titrediğini hissetti.

1 çocuk annesi Emma, Lee ile oyuncağı sıkıştığı yerden çıkarmaya çalıştı ancak başarılı olamayınca ambulans çağırdı. Şoku atlattıktan sonra hastanedeki fotoğrafını Facebook sayfasında paylaşan genç kadın, başına gelen utanç verici olayı arkadaşlarına anlattı.

seks-oyuncagi-sikisinca--7755423.Jpeg

Hala titreşim halinde olan oyuncak o kadar derindeydi ki doktorlar elle çıkarmanın çok acı verici olduğuna karar verdi. Bu yüzden Emma uyutulup boğazından aşağı kamera sarkıtıldıktan sonra karnına bastırarak elle çıkarıldı.

seks-oyuncagi-sikisinca--7755424.Jpeg

milliyet​

gercegı ne ıse yarıyodu oyuncagını seyttın seycım :pppp

Bugünde başkasının yerine utandık çok şükür.

yazık adama yetemiyorsa :/ o kadar yokmuş ki kaybolmuş..

utanıyor ama hala sosyal medyadan paylaşıyor.
anlamıyorum ben, ciddi anlamıyorum. utanmak bu olamaz.

18 kılometrelık yolu kac cm ara ile gittiklerı tartısılır ama bencede 24`e kadar yolu var.

Zevk almış olmalı almasa duramaz . Aldığı zevk uzun süre idare eder gibi ..

Face de en cok gorulen acil vakasi oldugu soyleniyor cesitli alet edevatla dogru mu acaba :))

Aman bana ne milletin bilmem nesinden.Sırf geyik olsun diye girdim konuya.

ne insanlar var ya :D

En sık falan değil. Milyonda bir olur

Acil doktoru musunuz bayım? Bende inanmamıştım zaten genelde sabunla suyla kuvvetle hallediyorlardir herhalde :) yansiyan milyonda bir de bunlar iste ..

Tsk ederim sorumu dikkate aldiginiz icin..

Geri