Günahların açıkça gurur duyularak söylendiği topluma geldik. Başımıza taş yağacak gerçekten. Sanırım 50-60 yaşında olsam bu toplumsal değişim beni kahrederdi. Bir toplum nasıl yozlaştırılır canlı canlı yaşıyoruz.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
O kadar acıyorum ki haline.
Mısır püskülüne bak bana aciyormus... Bana her şeyi deyin ama şu cümle tüm ayarımi kaçırıyor. Sen cinsel ilişki konusunda, "ben bakirim kipss" diye nasıl yirtiniyorsan burada insanlar ister şaka ister ciddi şeyler yazdığında seni bağlamaz. O cümle nasıl normalse burada yazılanlara da öyle bakacaksın oyarım o gözlerini...O kadar acıyorum ki haline.
Elbette fikrini söyleyeceksin ancak kendi içinde bastırdığın ruhsal durumu yazına yansıtınca evrensel bir problemden ziyade kendi serzenişini kaleme almış oluyorsun.Günahların açıkça gurur duyularak söylendiği topluma geldik. Başımıza taş yağacak gerçekten. Sanırım 50-60 yaşında olsam bu toplumsal değişim beni kahrederdi. Bir toplum nasıl yozlaştırılır canlı canlı yaşıyoruz.
Senin harika vucudunla benim mukemmel zekami birlestirerek super cocuklar yapip dunyayi ele gecirebilirmiyiz?
Mutfak.. sjsjsSenin harika vucudunla benim mukemmel zekami birlestirerek super cocuklar yapip dunyayi ele gecirebilirmiyiz?
Eğlenip şakalaşmak değil insanların yaptığı sexte çok iyi olduğunu kanıtlamaya çalışarak aciz bir varlık olduğunu gösterdiğini fark etmemesi. Ben onu becerdim, 100 kızla birlikte oldum vs benzerinde kendini bir halta benzetmesi ve gurur duyması. Ben bu sözleri en son ilkokulun sonlarına doğru duymuştum. Ne kadar saçma. Ben eminim ki burada bir insanla ciddi bir ilişki bile yaşamamış insanlar var ve atıp tutuyor. Bir insan yaşadığı özel anları başkasina böbürlenerek reklam malzememesi yaparsa kendisine bile saygisi yoktur. Ben senin attığın postu görmedim ve bu konuda yorumda yapmadim bir şeye emin olmadan yargilama. Cenennemde yanip zaten cennete gidecegiz diyen insan muhtemelen başı agrisa agri kesici almadan duramayacak kadar aciz bir varlik oldugunu bilmiyordur ki sen o ateşi küçümsüyorsun. Sorun yanmak değil zaten önemli olan sevgi ile bu işi yapman. Allahı sevdigin için yapacaksin. İnanmayan birisi beni zerre kadar ilgilendirmez diye de dusunmuyorum herkes islama dönebilir, bir ateistten önceligimiz yok sonucta biz de her an inancsiz gidebiliriz. Ben uyarimi ve uzuntumu paylastim.Elbette fikrini söyleyeceksin ancak kendi içinde bastırdığın ruhsal durumu yazına yansıtınca evrensel bir problemden ziyade kendi serzenişini kaleme almış oluyorsun.
Buna hiç bir kalçayı tokatlayamamanın öfkesel dışa vurumuda diyebiliriz. Evlilik dışı zina haram desen amenna.
Şehvet uyandırıcı içerik desen göz zinası desen amenna.. Ama tutupda 50 - 60 da kahrolurdum diyorsan henüz o kadar göstermiyorsun.. Yani geç kalmış sayılmassın..
Gel ben seni mektebe götüriyim sen burada eğlenip şakalaşan insanları boşver olur mu?
Senin tanrın onlara akıl vermiş. Şeytanı kovmuş ve doğru yolu nasıl bulucaklarını anlatmış. Gerek kitap ile gerekse örnek olucak peygamberler aracılığı ile.
Şu an sen bu konuda benim attığım american pie dvd postunu görerek zaten göz zinası yapmış ve ve mahrem olan bir kadınla munakaşaya girerek yoldan çıkmışsın.
O yüzden şeytana ruhunu satan bu kardeşini dinle ve gel..
Zaten cehennem de bir süre yandıktan sonra cennete girmeyecekmisin?
Heh ayrıca kredinde yüksektir..
utanırım ki sölüememm xs
Başkasının 100 kadınla beraber olması seni niye geriyor? Günahsa ona günah.Eğlenip şakalaşmak değil insanların yaptığı sexte çok iyi olduğunu kanıtlamaya çalışarak aciz bir varlık olduğunu gösterdiğini fark etmemesi. Ben onu becerdim, 100 kızla birlikte oldum vs benzerinde kendini bir halta benzetmesi ve gurur duyması. Ben bu sözleri en son ilkokulun sonlarına doğru duymuştum. Ne kadar saçma. Ben eminim ki burada bir insanla ciddi bir ilişki bile yaşamamış insanlar var ve atıp tutuyor. Bir insan yaşadığı özel anları başkasina böbürlenerek reklam malzememesi yaparsa kendisine bile saygisi yoktur. Ben senin attığın postu görmedim ve bu konuda yorumda yapmadim bir şeye emin olmadan yargilama. Cenennemde yanip zaten cennete gidecegiz diyen insan muhtemelen başı agrisa agri kesici almadan duramayacak kadar aciz bir varlik oldugunu bilmiyordur ki sen o ateşi küçümsüyorsun. Sorun yanmak değil zaten önemli olan sevgi ile bu işi yapman. Allahı sevdigin için yapacaksin. İnanmayan birisi beni zerre kadar ilgilendirmez diye de dusunmuyorum herkes islama dönebilir, bir ateistten önceligimiz yok sonucta biz de her an inancsiz gidebiliriz. Ben uyarimi ve uzuntumu paylastim.