Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sensizliği giyindim bu gece dekoltesini derin tuttum saçlarımı topladım olmadı dağıttım tekrar topladım koyu bir yalnızlık göz kapaklarımda nemli bir rimel allığı az sürdüm hasretin çok görünsün diye ...
hayata tedirgin gözlerle bakarken bulmuştuk birbirimizi. Yaralarımızı sardık
umutlandık. Bir daha hiç bulamacağız dediğimiz aşkı yakaladık. Çocuklar gibi sevindik ve deliler gibi sevdik. Yollar sana gelirken hep kısa
senden ayrılırken hep uzundu. Seninleyken yaşardım
sadece seni yaşardım. Böyle yakındık ya birbirimize
bu aşk hiç bitmez sanırdım.
Bir sevdayı büyütmek hiç kolay değildir yar
daha baştan “Benim sevdam büyük olmalı...” demiştim de “Korkutamazsın beni...” diye cevap vermiştin. Ben sevdamı adım adım büyütürken
sen kaçış planları yapıyormuşsun. Ayın karanlık yüzüne doğru kalkmışsında
ben fark edememişim. Gerçekten korktun
bu büyük sevdanın altında ezilmekten korktun. Beni
benim seni sevdiğim gibi sevmekten korktun. Suçlamıyorum seni
kimi sevsem
kime açsam yüreğimi aynı şeyi yaşıyorum
şaşırmıyorum.
Sözlerin çınlıyor kulağımda
“Seni sevmediğim gün ölüyüm ben...” deyişin geliyor aklıma. Yağmurlu bir gündü ve tepeden tırnağa sırılsıklamdık ikimizde. Boğaz’ın kıyısında sarılıp bana
sağa sola sallanırken söylemiştin bu sözü. Sonra da eklemiştin; “ Ben yağmurda dans etmek için seni beklemişim meğerse...”
Şimdi bulunduğun yerde yağmur var mı yar? Yine yağmurda dans etmek geliyor mu içinden? Gittiğinde beri bir defa bile yağmurda yürümedim yar. Zaten sevmezdim yağmuru ya
şimdi sen yoksun hiç içimden gelmiyor. Sonunda bu şehri terke edeceğim. Yağmurun hiç yağmadığı neresi varsa oraya gideceğim. Gelme benimle olur mu
kal gittiğin yerde. Bir kez kaybettim seni
gelirsen yine gideceksin ve ben bu kez dayanamam gitmene. Bu kadar güçlü olamam. Şimdi dayanmaya çalıştığım o yürek sancılarına bir daha katlamam. Ölürüm anlıyor musun? Gelme o yüzden
yarım yamalak da olsa yaşamamı istiyorsan gelme... Orada kal yar
yağmurlarda seninle kalsın. Yağmursuz iklimlerdir şimdi menzilim
sensizliğe doğru yola çıkmalıyım... Dönüş yok bizim için aşk bitti. Orada kal
Anılarda bir hayal olmak Birkaç damla mutluluktan sonra Büyük bir hüzne dalmak Kaldırılmak yüreğinde tozlu raflara
Rüyalar kısa sürermiş Kâbuslarsa hiç bitmez Ne yapayım garipler az gülermiş Yine gark olmak varmış yalnızlıklara
Üzülme ben çekerim bu elemi
Bir katre daha arttırır ancak ömür çilemi Durma sen de artık kır şu kalemi Gömülsün tebessümlerim parmaklıklara
Ağlayın gözlerim ağlayın vakit ikindi Dökülsün yüreğimden acı dolu damlalar Ağlayın gözlerim ağlayın bu hüzün size indi Ayrılıklar yüklendi sanki tüm 19 ocaklara
İşte gidiyorum ne adım kalır artık ne de sanım İşte gidiyorum ama eksik kaldı bir yanım Yer gök inlesin duyulsun her yandan inkisarım Bunlar son feryatlarım işte gidiyorum ıssızlıklara.