sek erkek turbo turabi'nin açıklamaları

• Kullanıcı juju
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 44 gün önce görüldü
O karilar yatakta iyi oldugun icin degil paran oldugu icin senin yaninda :d

Hakli olduğu yanlar var özellikle son tırnak içerisinde yazdığı.
Yanıldığı nokta her erkeğin sadece bedenine,egosuna ve seksepalitesine yatırım yaptığını düşünmesi,tinisellikten kopuk bedendelliğin öz tatmin için yeterli geleceğini varsaymasi. Turabi örneğinden bağımsız olarak yakışıklı,bedenine ,paraya,maddeye ve egosuna yatırım yapmış bir adamsan birinci derecede çok güzel bi kadin hedeflemen anlaşılır bi hak fakat zamanla o kadinin beyninin çalışmasına,empatik olmasına da ihtiyaç duyacaksın.Hayat tecrübeleri bunu gerektirecek. Hem akıllı hem güzel derken kriter filtren düşecek. Her erkek guzel kiz istemez hihihi tabii ki abes bi görüş fakat gerçekler,tecrübeler hayat böyle basit bir şey değil. Hayatı, sevgiyi sadece güzelliğe sigdiramazsin. Bi noktadan sonra sadece anlaşılmak isteyebilirsin, sadece sevmek ve sevilmek... Bu farkındalık her erkekte aynı yaşta gelişmez. Gelisene kadar da ilişki ve çevre kaliten belli bi noktada asılı kalır.Bunun çok örneğini gördüm.Turabi'nin bi otuz yılı falan daha olabilir.

Son düzenleme:
türk dan bilzerian +18 yeni video çekmiş

Niye karaladiniz fotoyu

Cidden sek erkekmiş iyi konuşturdu kendini

bu adam bi laf etmişti "sen beni seversen kusura bakma ben de seni severim" gibi bir şeydi jkdfg herifin sevişleri bile hanzoca, ne beklemek lazım?

fakir olunca kıro erkek....... zengin olunca sek erkek....... kızlar iki yüzlüsünüz.........
Tespit gibi tespit.

Ben bir şeylerin bu kadar açık konuşulmasını, "normal"miş gibi gösterilmesini, ekonomi ya da zeka bahaneleriyle savunulmasindan rahatsızlık duyuyorum. Bunun da kadını erkeği de yok ne yazık ki. Basitleşiyor, anlamsızlaşıyor. Özensizleşiyor, hafif kalıyor.

Ben gerçekten bu çağın insanı olamıyorum.

Son düzenleme:
Geri