Sek erkek özellikleri

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Mizah dışında yokum. Sek olmadığım için mutluyum

Maço olun olm maço, reislerin reisi olun. Erkek dediğin hööyt dedimi hanımı öyle kalakalacak yerinde. Ben mi öğretcem size bunu.

Kriterler güzel, nikah basılacak erkek modeli.

Evet başlıca kriter dermişim hahaha. Hamurunda maçoluk olsun fena mııı.d Severizzzz.d

ya aslında maçoluk güzel bir şey değil, ben senin maskülen erkeği kastettiğini biliyorum, toplumda yıllarca maçoluk yanlış aksettirildi. Maçoluk, patriyarka ürünü gibi. Biz erkeksi, özgüven sahibi, güçlü, sevdiceğini gerektiğinde kollayan ve bağrına basan erkekleri seviyoruz:d

ya aslında maçoluk güzel bir şey değil, ben senin maskülen erkeği kastettiğini biliyorum, toplumda yıllarca maçoluk yanlış aksettirildi. Maçoluk, patriyarka ürünü gibi. Biz erkeksi, özgüven sahibi, güçlü, sevdiceğini gerektiğinde kollayan ve bağrına basan erkekleri seviyoruz:d
Ya siz benim hissiyatımın tercümanı mısınız acabasııı. Yani evet höt zöt ( bu ne demeyin şimdi sakın bana :dd ), döverim ederim kaba erkek varlığından bahsetmiyorum elbette. Güçlü sahiplenen erko kesiminden bahsediyorum. Yıldım senden bayat erkek kısmından bahsetmem bahsedemem hahah. O maçoluk doğuştan olur sonradan oluşmaz. :d Tabiatım bunu seviyür ben napayım hııı.d

Eşime düşkünüm
İşime ve aileme bağlıyım
Futbol ile pek aram yok. Burada Avrupanın önde gelen teknık adamları varken neyımıze bizim gutbol.
Tanıdık var. Şükür.
Küfür bazılarında dekor nıyetıne duruyor
Neyse O dedıklerınız bızde mevcut.

Geri