-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Evet başlıca kriter dermişim hahaha. Hamurunda maçoluk olsun fena mııı.d Severizzzz.dSalkım gelir buraya şimdi maço olacak maçooo diye bağırır @Morsalkım kdjd
Evet başlıca kriter dermişim hahaha. Hamurunda maçoluk olsun fena mııı.d Severizzzz.d
Ya siz benim hissiyatımın tercümanı mısınız acabasııı. Yani evet höt zöt ( bu ne demeyin şimdi sakın bana :dd ), döverim ederim kaba erkek varlığından bahsetmiyorum elbette. Güçlü sahiplenen erko kesiminden bahsediyorum. Yıldım senden bayat erkek kısmından bahsetmem bahsedemem hahah. O maçoluk doğuştan olur sonradan oluşmaz. :d Tabiatım bunu seviyür ben napayım hııı.dya aslında maçoluk güzel bir şey değil, ben senin maskülen erkeği kastettiğini biliyorum, toplumda yıllarca maçoluk yanlış aksettirildi. Maçoluk, patriyarka ürünü gibi. Biz erkeksi, özgüven sahibi, güçlü, sevdiceğini gerektiğinde kollayan ve bağrına basan erkekleri seviyoruz:d