Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez

🕒 Konu sahibi 11 saat önce aktifti
Benimde anlamadığım nokta burası biz şehit vermeden teröristlerin kuyusunu kazamıcakmıyız ? bak yine 100 terörist öldürülmüş özel bir tim ile veya bordo bereli ile yani illa şehit verdiğimizdemi böyle bir tim kurulcak vermeden yapsak en azından başka evlere ateş düşmesin başkaları ağlamasın bu saatten sonra tim çıkarsak nolur çıkartmasak ne olur.

Değişmez biliyorum ama her şehidin anası babasının acısını ben bilemem ben yaşamadım o duyguyu.Ama ağızlarından tek bir laf çıkmaları lazım Vatan Sağolsun!

Neden vatan sağolsun diyecekler ? 18 000 lira verip bedelli yaptıramadığı için mi ?

Yada zayıf devlet politikaları ucuz pazarlıklar yüzünden büyüyen pkk yı durduramadık diyemi ?

Evladını yitiren bir annenin vatanı sadece 2 metre kare bir mezardan öte değil ki...

Neden vatan sağolsun diyecekler ? 18 000 lira verip bedelli yaptıramadığı için mi ?

Yada zayıf devlet politikaları ucuz pazarlıklar yüzünden büyüyen pkk yı durduramadık diyemi ?

Evladını yitiren bir annenin vatanı sadece 2 metre kare bir mezardan öte değil ki...
Devlettte sorun o zaman abi ne diyelim.

Eklenecek bir şey yok ..

yav içim parçalandı.bir anne aynen böyle ağlıyordu '' 18.000 bulup seni kurtaramadım'' diye.ne kadar naif insanlarımız var.kadının canı gitmiş ama para bulamadığı için kendini suçluyor.

yav içim parçalandı.bir anne aynen böyle ağlıyordu '' 18.000 bulup seni kurtaramadım'' diye.ne kadar naif insanlarımız var.kadının canı gitmiş ama para bulamadığı için kendini suçluyor.

Haksız mı kadın ..? Tayyibin karşısına çıksa " oğlum senin yüzünden öldü " dese tayyip'te cevap hazır ; " 18 BİN LİRAN OLAYDI DA ÖLMESEYDİ "

Değişmez biliyorum ama her şehidin anası babasının acısını ben bilemem ben yaşamadım o duyguyu.Ama ağızlarından tek bir laf çıkmaları lazım Vatan Sağolsun!

O laf çıkmıyor efendim, 1993 yılında ölmüş komşumuzun oğlu Hakkari Çukurcada. 22 yıl olmuş elalem düğün bayram yaparken o bir köşede ağlıyor göz yaşlarınıda olmayan parmaklarıya sakat eliyle silmeye çalışıyor. Binbir yokluklarla büyütmüş çocuklarını. Vatan sağolsun demiyor diyemiyor evlat acısı yaşıyor hala çünki son nefesini verene kadar da yaşıcak

Bizim için şehitler ölmez tabi biz yakınımızı kaybetmedik.
Bi 95 doğumlu oğlunu kaybeden ana ya baba ya sorun bakalım ya da 2 aylık çocuğu kucağında ağlayan dul eşine sorun bakalım ...

Bence hakkında soruşturma açtırır,Cumhurbaşkanına hakaretten içeri tıkardı.

soruşturma mı?
Bir şekilde o insan'lar ya süikaste kurban gider yada idam falan ettirilir. Yada o özel korumaları tarafından anında vurulur. Lütfen. İçeri atmak çok hafif kalır.
Bu kadar küçümsemeyelim lider(!)imizi.

Geri