Şehit Uzman Çavuş Önder Özen son yolculuğuna uğurlandı

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Mekanı cennet olsun…

Hani barıştıydık noldu birden böyle Bahçeli ve Apo?
Allah rahmet eylesin.

aynı saatlere ait iki fotoğraf karesi bırakıyorum buraya.
bebek katilinin mektubu alkışlar eşliğinde okunurken bu ülke evladının tabutu otopark köşelerindeydi.
elbet bu günler geçecek.

GqIAtBzWMAAuSui.jpg

GqID6ZJWkAAbqyh.jpg

Allah rahmet eylesin.
Hapisteki bir lideri herkes yada kimse takmaz gibi bir şey yazmıştım daha önce sanırım.

Toren esnasinda alt yazi olarak haber veriyorlar.
Tarih bunlari unutmaz.
Screenshot_20250505-184903.jpg

Çok zoruma gitti bu fotoğraf alt yazı ile anıldı şehidimiz terörist piçlerde beğenmediği ülkenin bayrağı ile geliyor karşımıza yazık çok yazık..

ne zamanki soyu sopu belli olmayan azgın, mikro milliyetçi, dinsiz, imansız, onun bunun çocukları terörist p!çleri ve onların sevicileri, şakşakçıları bu topraklardan defolup gider işte o zaman bu ülke huzura erer.
sen daha kendini bu ülkeye ait hissetmiyorsan zaten tek kelime dahi etmene gerek yok, sana itibar etmeye de gerek yok.
ha bizim, kendini (soyu sopu ne olursa olsun) bu toprakların bir parçası hissedenle zaten bir derdimiz yok. derdimiz bu onun bunun çocuğu tayfaynın değirmenine sözde barış adı altında su taşıyanla.
sen bu ülkede neyi yapamıyorsun da bir avuç soysuz, silahlı teröristin hayallarinin ve emellerinin peşinden gidiyorsun?

bayrak mı istiyorsun, toprak mı istiyorsun, ana dil mi istiyorsun?
e hepsi bölgesel k*rdistan yönetiminde var? topla pılını pırtını s.... ol git. sana gidemezsin de demiyoruz.
ama tabi burada medeniyetin içinde, bu toprakların suyunu içip, rahatınız yerindeyken g*tünüz yemiyor değil mi gitmeye?

sonuç olarak, teröristle müzakere edilmez, teröriste müsahama gösterilmez.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Ailesine sevenlerine bol sabırlar.

bahsi geçen olaylarda yer alan malum ırk kürt değil mi, bu topraklardan toprak çalmak isteyen malum ırk kürt değil mi, solculuk adı altında bunlara kol kanat geren malum kişiler kürt değil mi? benim en iyi arkadaşlarımdan birisi özbeöz kürt, eniştem özbeöz kürt, eski ev arkadaşlarımdan birisi özbeöz kürt; yanlış anlaşılmasın benim bu vatanın bir parçası olan kürt kardeşlerimle bir derdim yok. bu bu vatanın bir karış toprağıyla, kültürüyle, zihniyetiyle, dokusuyla problemi olan kürtçülerle derdim var. ve bunu da en iyi şekilde tanımlamak için yukarıda zikrettim. ama görüyorum ki forumdaki bu zihniyetin şakşakçılığını yapanlara yaranmak isteyen her kimse "aman ağzımızın tadı bozulmasın ali rıza bey" edasıyla yorumu düzeltiyor. aferin kardeş. iyi bir bok yedin. seni bu kafayla daha çok güderler..........

ekmeleddin: zaten böyle yapa yapa, bunları başımıza çıkarttınız......

Adsız.jpg

Geri