Şehit ablası: Bir bak belki nefes alıyordur

Konu sahibi son olarak 1216 gün önce görüldü
[YOUTUBE]JhfEGS9Lleo[/YOUTUBE]

Allahım sen sabır ver , bu nasıl bir acıdır.

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde şehit olan iki polis memurundan Adanalı Mustafa Turanlı'nın (30) cenazesi hastane morgundan alınarak baba evine götürüldü.
Hastane çıkışında şehidin kardeşleri ve akrabaları gözyaşlarına boğuldu. Şehidin kardeşleri son kez tabuta dokunurken, büyük ablası ‘Durun belki nefes alıyordur bir bakalım, belki Mustafa değildir.” şeklindeki feryatları ise yürekleri dağladı. Şehit Mustafa Turanlı’nın cenazesi baba evinin ardından Sarıçam ilçesindeki Buruk Mezarlığı’na götürülecek. Burada kılınacak cenaze namazının ardından şehit Turanlı, mezarlık içindeki polis şehitliğinde toprağa verilecek.

Diyecek bir şey bulamıyor insan.

Şöyle şeyler paylaşmayın Allah aşkına ya.

Allah bu acıyı vermesin kimseye, canım acıyor canım...

Biz burda haberleri okurken ciğerimiz yanıyor o insanların ne haldedir düşünemiyorum allah sabır versin

Hep zaten dik durun masallarıyla uyutmadılar mı insanları ?
Vatan sağolsun çığlıklarıyla susturmadılar mı yanan yürekleri ?
Hangi vatan ?
Bu askerler ne uğruna şehit oluyor ?
Ve bu aileler nasıl muamele görüyor ?
Geçiniz efendim bırakın insanlar acılarını bağıra bağıra yaşasınlar .

Hep zaten dik durun masallarıyla uyutmadılar mı insanları ?
Vatan sağolsun çığlıklarıyla susturmadılar mı yanan yürekleri ?
Hangi vatan ?
Bu askerler ne uğruna şehit oluyor ?
Ve bu aileler nasıl muamele görüyor ?
Geçiniz efendim bırakın insanlar acılarını bağıra bağıra yaşasınlar .
Fazla uzaklarda aramaya gerek yok. En basit örneği benim burada. Akp zihniyetindeki insanların bana nasıl saldırdıkları ortada. :)

Allah ailesine sabır versin. Çok zor söylenecek çok şey var ama kelimelerle anlatılmaz. Başımız sağolsun :(

1 Kasımda ülkeyi bu hale getiren Akp ve Hdp ye günlerini gösterirsek şehitlerimiz o zaman rahat uyur. Ülkeyi tehdit ederek yöneten baskıcı zihniyet asla TÜRKİYE'nin Lideri olamayacaktır !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
O 400 milletvekilinin kıçına nasıl tekmeyi basacak vatansever Türk milleti göreceksin.

En büyük asker bizim asker diye bağırıyoruz ya işte o büyük asker 20 yaşında fakir olduğu için hayatini kaybeden asker*oldu o en büyük askerlerimiz..

Hiç empati yapanınız oldu mu? "Bir bak, belki nefes alıyordur..." Şu cümlenin ağırlığına bir bakar mısınız? Vicdanı olan buna dayanabilir mi? :(

Beddua etmeyi pek uygun bulmam. Ancak diyeceğim şudur; Her kim ki evlatları babasız, anne ve babaları evlatsız, kadınları kocasız ve kardeşi kardeşsiz bırakıyorsa; ve her kim, bilerek veya bilmeyerek bu kanın akmasına sebep oluyorsa, Allah onları bildiği gibi yapsın. Ki, eminim günün birinde de yapacaktır. Çünkü ben, onun adaletine güveniyorum.

Geri