Otantik Varoluş
Bronz Üye
Sıcak içecekten bıktık
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Benim anlamadigim boş zamanlarında muavinlik yapıp gözlemliyor musun ? Üstüne çok düştün bu konunun demek ki devam ettiklerine kanaat getirdin ? SjsjsDirenmeyin arkadaşlar, hayata karşı küçük ama anlamsız olan bu protestoyu sürdürme uğraşına girmeyin. Alın ve yiyin istediğinizi.
Karşı koyanlar için ise “beni hala ciddiye alın” çırpınışıdır bu, ergenliğe veda edememiş bir egonun çığlığıdır sadece. Topkek o ortamda herkesten güçlüdür. Unutmayın…
Çok uzun yıllardır toplu taşıma kullanmıyorum Serçe hnm, üni zamanlarından kalma deneyimler : ddBenim anlamadigim boş zamanlarında muavinlik yapıp gözlemliyor musun ? Üstüne çok düştün bu konunun demek ki devam ettiklerine kanaat getirdin ? Sjsjs
Bizde de var deneyimler şehirler arası otobüslerde annemle biner ve anneanneme giderdik yaşlı teyzeler elma armut çekirdek üzüm koyup ikram ederlerdi hatta poşet yirtilmisti ve elmalar yere dökülmüştü herkesin koltuğuna ulaşınca kim payina ne düştüyse alsin yesin diyen teyzeler oldu biz bunlari hiç anlatmadik mesela... )Çok uzun yıllardır toplu taşıma kullanmıyorum Serçe hnm, üni zamanlarından kalma deneyimler : dd
Tercihim tuzlu leblebi ppTuzlu çubuk kraker neyime yetmezzz
Ya benim baba illa otbüse binmeden alır. İçerisinde pahalı satıyorlar diye haha. Ve aldıklarımız tuzlu çubuk kraker, tuzlu leblebi, naneli sakız, olips, gazete ve bulmacası.ddTercihim tuzlu leblebi pp