Şehirlerarası otobüste topkek almama karizması

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
topkeklerin dagitilmasi cok tatli ve hos bir ani olarak kaldi. demek hala dagitiliyor ayni sekilde. ya kizmayin, ama sunu da soylemem gerekiyor ki, bu topkek cok kuru, tatsiz tuzsuz bir sey yav. cocukken bir kere tadina baktim ve geri tukurdum. yani o topkeki almayanin tadini begenmiyor olmasi olamaz mi yani

son zamanlarda peynirli yuvarlak kraker ikram ediliyor ben alıyorum fekat içeceği pek almam yanımda suyum hep olur.

Direnmeyin arkadaşlar, hayata karşı küçük ama anlamsız olan bu protestoyu sürdürme uğraşına girmeyin. Alın ve yiyin istediğinizi.
Karşı koyanlar için ise “beni hala ciddiye alın” çırpınışıdır bu, ergenliğe veda edememiş bir egonun çığlığıdır sadece. Topkek o ortamda herkesten güçlüdür. Unutmayın…

Direnmeyin arkadaşlar, hayata karşı küçük ama anlamsız olan bu protestoyu sürdürme uğraşına girmeyin. Alın ve yiyin istediğinizi.
Karşı koyanlar için ise “beni hala ciddiye alın” çırpınışıdır bu, ergenliğe veda edememiş bir egonun çığlığıdır sadece. Topkek o ortamda herkesten güçlüdür. Unutmayın…
Benim anlamadigim boş zamanlarında muavinlik yapıp gözlemliyor musun ? Üstüne çok düştün bu konunun demek ki devam ettiklerine kanaat getirdin ? Sjsjs

Benim anlamadigim boş zamanlarında muavinlik yapıp gözlemliyor musun ? Üstüne çok düştün bu konunun demek ki devam ettiklerine kanaat getirdin ? Sjsjs
Çok uzun yıllardır toplu taşıma kullanmıyorum Serçe hnm, üni zamanlarından kalma deneyimler : dd

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Çok uzun yıllardır toplu taşıma kullanmıyorum Serçe hnm, üni zamanlarından kalma deneyimler : dd
Bizde de var deneyimler şehirler arası otobüslerde annemle biner ve anneanneme giderdik yaşlı teyzeler elma armut çekirdek üzüm koyup ikram ederlerdi hatta poşet yirtilmisti ve elmalar yere dökülmüştü herkesin koltuğuna ulaşınca kim payina ne düştüyse alsin yesin diyen teyzeler oldu biz bunlari hiç anlatmadik mesela... )

Kek almamak karizmaysa o otobuste olman karizmani en bastan cizmis olmuyor mu..
Yani basliga gore konustum yanlis anlamayin..

Tercihim tuzlu leblebi pp
Ya benim baba illa otbüse binmeden alır. İçerisinde pahalı satıyorlar diye haha. Ve aldıklarımız tuzlu çubuk kraker, tuzlu leblebi, naneli sakız, olips, gazete ve bulmacası.dd

Son düzenleme:
AnadoluJet sandviç ikram ediyordu almadım ..çok havaliydi..pp

Daha havalısı,muavinin otobüsün hararetiyle beraber yolcunun üstüne düşmesidir..
-1000 Aura

Bunu harbiden karizmatik olayım diye yapan var mı ya.

Geri