Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şehirler arası otobüsde yada şehiriçi yolculukta uyurmusunuz
O daracık koltuk arasında uyumak için amuda bile kalktım ve şekilden şekile girdim ama tüm gece boyunca en fazla iki saat uyuduğum olmuştur. Gece yolculuklarından nefret ediyorum.
Not: Şimdilerde TV'li otobüsler var. Bu tvlerde filmler var ki izleyip vakit geçirebiliyoruz. Eskilerde o da yoktu ya huuuu.
Bi dönem Erzurum İstanbul arası çok yolculuk etmiştim okuldan dolayı. Otobüste bebek yoksa, ön koltukta oturan şahıs koltuğunu üzerime yıkmamışsa takarım kulaklığı gayette güzel uyurum. ama artık uzun yolculuklarda otobüsten ziyade uçağı tercih ettiğimden gerek kalmıyor