Şehidin ailesine acı haber böyle verildi!

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakkari’de terör örgütü PKK’nın yola döşediği bombayı uzaktan kumandayla patlatması sonucu şehit düşen 29 yaşındaki polis memuru Mehmet Tuhal’ın Hatay’ın Hassa İlçesi’ndeki baba evi yasa büründü. Yetkililerin şehidin ailesine kameralar eşliğinde acı haberi vermesi büyük tepki çekti. Evladının şehit olduğundan o ana kadar haberi olmayan anne Feride Tuhal büyük şok yaşadı ve gözyaşlarına boğuldu.

55f972cd5aef33656163311c.webp

Hakkari’de Terör örgütü PKK’nın yola döşediği bombayı uzaktan kumandayla patlatması sonucu şehit düşen 29 yaşındaki polis memuru Mehmet Tuhal’ın Hatay’ın Hassa İlçesi’ndeki baba evi yasa büründü.

Şehit polis memuru Mehmet Tuhal’ın Yukarı Bucak Mahallesi’nde oturan ailesine acı haberi, Hassa Kaymakamı Mustafa Pala, Hassa Belediye Başkanı Abdurrahman Demirel, İlçe Emniyet Müdürü Murat Şimşek ve İl Emniyet Müdür vekili Mustafa Ay verdi. Acı haberi Kaymakam Pala’nın ağzından duyan şehidin aynı ismi taşıyan 75 yaşındaki babası Mehmet Tuhal ve 65 yaşındaki annesi Feride Tuhal gözyaşlarına boğuldu. Şehidin anne ve babasına hazırda bekletilen sağlık ekipleri müdahale etti.

6 yıllık polis memuru 29 yaşındaki Mehmet Tuhal’in, 9 kardeşten 8’incisi olduğu öğrenildi. Daha önce İstanbul’da olay yeri inceleme polisi olarak görev yapan Tuhal’in, yaklaşık 2 ay önce Hakkari’ye tayin edildiği belirtildi. Şehidin yakınları, ufak kardeşi Fuat Tuhal’in Ankara’da Uzman Erbaş Okulu’nda okuduğunu ve perşembe günü mezun olup, Şanlıurfa’da göreve başlayacağı söyledi. Fuat Tuhal’ın mezuniyet törenine hazırlanırken, Mehmet Tuhal’ın şehit haberini alan ailesi, yıkıldı. Şehidin baba evine Türk bayraklarıyla donatılırken, Hassa Camii İmamı Şemsettin Gönüleğmez Kuran okudu.

Twitter hesabından da paylaşıldı

55f9878a4cb6799774ff004f.webp

Kaymakamlığın internet sitesinin yanında resmi Twitter hesabından da şehit haberinin fotoğraflarıyla paylaşıldığı öğrenildi.

[YOUTUBE]p4AdC4jaWKg[/YOUTUBE]

Kaynak: Onedio / DHA

Ruhsuz ya. Senin oğlun abin kardeşin şehit düşşe acep böyle mi olursun? O nasıl bir haber verme şekli o kameralar ne ya. Şehidi bile hit yapmak için kullanıyosunuz ya yazık .

Adam resmen bi fırsat geçti elime diye değerlendirme yapmaya çalışmış..Bu hassas dönemlerde yapılacak iş mi ? Soruşturma açmışlar oh iyi de olmuş.

Derya az önce açtığın bir başlıkta sorduğun bir soru vardı ; " KÜFÜR ETMEK GÜNAH MIDIR ? " diye ..

Cevap veriyorum ; HAYIR .. Böyle .................... ...... ...............lere küfretmek günah olamaz .. Bu tür mahlukatlara beddua etmek de vaciptir hatta ..
Bunlar müslüman mı yahu ? Bu nasıl bir şerefsizlik nasıl bir haysiyetsizliktir artık aklım durdu ..
Beni münafıklıkta daha fazla şaşırtamazlar dediğim her noktada daha da fazla şaşırtır oldular ..

Derya az önce açtığın bir başlıkta sorduğun bir soru vardı ; " KÜFÜR ETMEK GÜNAH MIDIR ? " diye ..

Cevap veriyorum ; HAYIR .. Böyle .................... ...... ...............lere küfretmek günah olamaz .. Bu tür mahlukatlara beddua etmek de vaciptir hatta ..
Bunlar müslüman mı yahu ? Bu nasıl bir şerefsizlik nasıl bir haysiyetsizliktir artık aklım durdu ..
Beni münafıklıkta daha fazla şaşırtamazlar dediğim her noktada daha da fazla şaşırtır oldular ..

Abi o kameraları alıp bunların munasip bir yerine tövbe yahu.

Yahu anladık onurunuz yok, şerefiniz yok, vicdanınız yok, ulan anneniz demi yok soysuzlar...

Hakkari-Van karayolunda polis aracının geçişi sırasında PKK'lı teröristlerin yola döşedikleri patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu şehit olan polis memuru Mehmet Tuhal'ın baba ocağına ateş düştü. Şehidin ailesine acı haber böyle verildi.

[YOUTUBE]p4AdC4jaWKg[/YOUTUBE]

mehmet kendini feda etti bugun

gazeticelerin

kameranin ne isi var orda

ahhh memedim..memedim..sana ben gitme demedim diyemedim..

ruhun Saad olsun.Ailesine sabr diliyorum

Sığır.
Ya cidden bir insan bu kadar mı ,
krulan cümleye yazık . Bişey demicem.

Videoyu izlemedim izlemem

Ama kaykamanın varya neyse

insanların acılarını paylasmak hoş degil

Şu haberi gördükçe yeniden sinirleniyorum ..
Biz o kadar münafık bir toplum olduk ki başımıza hep böylelerini hak eder olduk haliyle ..
Efendimizin de buyurduğu gibi ; NASIL YAŞARSANIZ ÖYLE YÖNETİLİRSİNİZ ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri